1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAYRAK RADYO TELEVİZYON KURUMU’NA 4 YENİ ARAÇ ALINDI
BAYRAK RADYO TELEVİZYON KURUMU’NA 4 YENİ ARAÇ ALINDI

BAYRAK RADYO TELEVİZYON KURUMU’NA 4 YENİ ARAÇ ALINDI

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’na altyapının yenilenmesi ve ihtiyaçların karşılanması çalışmaları çerçevesinde 4 yeni araç alındı.

A+A-

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’na altyapının yenilenmesi ve ihtiyaçların karşılanması çalışmaları çerçevesinde 4 yeni araç alındı.

Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti’nin katkılarıyla alımı gerçekleştirilen 4 Fiat Doblo araç, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’na teslim edildi.

Araçları Serhan Kombos Otomotiv’den teslim alan Kurum Müdürü Mete Tümerkan, Kıbrıs Türkü’nün gurur duyacağı bir BRT yaratmak hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, satın alınan araçların Kurum’a güç katacağını söyledi.

Tümerkan, yeni araçlar sayesinde, çalışanların bundan sonra haberlere daha huzurlu ve konforlu gideceğini belirtti.

“Teknik altyapımızı geliştirip yayın kalitemizi yukarıya taşıyarak, Kıbrıs Türkü’nün gurur duyacağı bir BRT yaratmak istiyoruz ve bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” diyen Tümerkan, yeni araçların bu adımlardan bir tanesi olduğunu kaydetti.

Serhan Kombos da haberde öncü olan BRT’nin habere ulaşırken Fiat Doblo markasını tercih etmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, “İnşallah iyi haberlere, barışa ve mutluluğa ulaşmak için araçlar vesile olur” ifadelerini kullandı.

BRT’ye alınan 4 yeni araç daha sonra Kuruma getirildi. Serhan Kombos Otomotiv tarafından 5 yıl garanti verilen 2014 model Fiat Doblo marka araçlar, multi Jet motora sahip.

Türkiye’de üretilen Doblo’lar, hem yolcu hem de kargo taşıma kapasitesine sahip.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.