1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BAYRAKLA İLGİLİ SÖYLEMLER ÜZÜNTÜ VERİCİ”
“BAYRAKLA İLGİLİ SÖYLEMLER ÜZÜNTÜ VERİCİ”

“BAYRAKLA İLGİLİ SÖYLEMLER ÜZÜNTÜ VERİCİ”

“Milletimiz, bayrağı indirme vaatleri ile bir yere gelmeye çalışanları da unutmayacaktır”

A+A-

 

Beşparmak Dağları Bayrağı Işıklandırma Derneği Başkanı Tanju Müezzinoğlu, son günlerde seçimlerin yarattığı karışık ortamda bayrakla ilgili yakışıksız söylemlerin üzüntü verici olduğunu bildirdi.

Müezzinoğlu, “Bayrak bir milletin onurudur, gururudur ve egemenliğin timsalidir. Milletimizin ve KKTC’nin kutsalı olan bayrağın seçim propagandasına alet edilmesini şiddetle kınıyoruz. Uğruna şehitler verilerek dalgalandırılan bayrağımız hiçbir yerden ve milletimizin gönlünden asla kaldırılamayacaktır” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tanju Müezzinoğlu, KKTC halkının bağımsızlığı ve egemenliği için ödediği bedelleri unutmadığını kaydetti. Müzezzinoğlu, “Milletimiz, bayrağı indirme vaatleri ile bir yere gelmeye çalışanları da unutmayacaktır” şeklinde devam etti.

Milletin bu tür yollara tevessül edenlere gerekli cevabı vereceğine inandığını belirten Müzzinoğlu, KKTC halkınımn, vatanına, milletine, askerine ve devletine sahip çıkanların daima yanında durduğunu ve durmaya devam edeceğini kaydetti.

Müezzinoğlu, Beşparmak Dağları Bayrağı Işıklandırma Derneği olarak şanlı bayrağa dil uzatanları, KKTC halkı adına takip edip gerekli demokratik tepkileri vermeye devam edeceklerini vurguladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.