1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAYRAM NEŞESİNE GÖLGE DÜŞÜREN FECİ KAZA!
BAYRAM NEŞESİNE GÖLGE DÜŞÜREN FECİ KAZA!

BAYRAM NEŞESİNE GÖLGE DÜŞÜREN FECİ KAZA!

BAYRAM NEŞESİNE GÖLGE DÜŞÜREN FECİ KAZA!

A+A-

Bayramın neşesini ve tadını kaçıran kazaların ardı arkası kesilmedi. Bayram gecesi Lefkoşa'da yaşanan ölümlü kazanın ardından yaşanılan üzüntü henüz daha unutulmadan bugün yine İskele'ye bağlı Bafra bölgesinde korkutan bir kaza gerçekleşti.

Görgü tanıklarından elde edilen bilgiye göre Bafra'nın oteller bölgesinde bulun Kaya Artemis Otel'ine doğru seyreden yolda saat 17:30 sıralarında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Kaya Artemis Otel'e doğru seyreden Özkan Gonca, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarındaki hurma ağacına çarparak yolun dışına savruldu. Kazının ardından bir anda alev alan araç, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle sıra sürede söndürülse de alev alan aracın büyük bir kısmının yanması maddi hasara yol açtı.

Gerçekleşen kazada can kaybı yaşanmazken, hafif yaralanan araç sürücüsü Gonca, olay yerine gelen acil yardım ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde müşahede altına alındı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.