1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BAYRAMDA, KIBRIS’TA NELER OLDU?
BAYRAMDA, KIBRIS’TA NELER OLDU?

BAYRAMDA, KIBRIS’TA NELER OLDU?

KIBRIS MAGAZİN TURU...

A+A-

Sıla “Oturmaya gelmedik”

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Sıla, bayramın son gününde Kıbrıstaki Girne’de Merit Park Otel’de sahne aldı.

Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan Sıla, birbirinden güzel şarkılarıyla konukları mest etti. Hareketli parçalarda yerinde duramayan sanatçı ve orkestrası, hayranlarına “Oturmaya gelmedik” oynayalım dedi.

Sanatçı hayranlarına söylediği şarkılarla gece boyunca alkış alırken, vokalistlerini de ön plana çıkarmayı ihmal etmedi. Yaklaşık yarım saat vokalistleriyle düet yapan sanatçı izleyenlerinin beğenisini kazandı.Gece boyunca yerinde duramayan konuklar söylenilen şarkılara eşlik ederek gece boyunca eğlendi.

 

2014’te evlenmek istiyorum

Kıbrıs’ın beş yıldızlı otelleri arasında yer alan Cratos Premium Otel’de, bayramın üçüncü gününde, dansçıları ve sahne performansı ile adından sıkça söz ettiren Serdar Ortaç sahne aldı.

Sahnesine başlarken “Bu bayram en güzel Serdar Ortaç şarkılarını sizler için söyleyeceğim” diyen Serdar Ortaç, o dillerden düşmeyen şarkılarını hep bir ağızdan kendisini izlemeye gelenler ile birlikte söyledi. Sahne esnasında seyircilerden bolca istek alan Ortaç, aşk ilanlarından, evlilik yıldönümlerine kadar tüm notları ve şarkı isteklerini geri çevirmeden seslendirdi.

Anne unutulmadı

Sahnede sıkça annesinden söz eden Ortaç, kendisini yalnız bırakmayan annesine de bol bol seslenmeyi ihmal etmedi. Ortaç, “Annemin bir deyimi var ama sarışınlar kıskanmasın, esmer kadınlar her zaman daha güzeldir” diyerek “Karabiberim” şarkısını tüm sevenleri için söyledi.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç, evlilik sorularına “Annemle evlenme durumumla ilgili kararımı paylaştım. Çok yakın zamanda İrlanda’ya gidip ailesi ile görüşeceğim ve onu ailesinden isteyeceğim. Chloe benim için çok önemli, onunla artık bir yuva kurmak istiyorum. 2014 yılında çok özel bir konserimde Chloe’ye evlenme teklif etmek istiyorum”  diyerek artık evlenmeye karar verdiğini ve evlilik teklifi için planlar yaptığını açıkladı.

Albüm yapma projesi ile ilgili sorulara ise Ortaç, “Ben 20 senedir sevenlerim için, en güzel yaşanmışlıklarımla birçok beste ve beraberinde albümler icra ettim ama artık kendim için yaşamak istiyorum” diyerek şu sıralar yeni bir albüm planlamadığını da dile getirdi.

 

1980’li, yılların unutulmaz isimlerinden birisi olan Samanta Fox, bayramın son gecesi Kıbrıs’taki Malpas Hotel’de sahne aldı 

Kıbrıs’tan bir star geçti

1980’li yılların en unutulmaz kült figürü sanatçılarından birisi olan ve seslendirdiği birbirinden güzel unutulmaz eserleri ile yıllardır dinlenen Amerikalı sanatçı Samanta Fox, bayramın son gecesi Malpas Hotel’de sahne aldı. 

Konser öncesi yaklaşık yirmi dakikalık bir havai fişek gösterisin ardından sahneye çıkan ünlü yıldız Samanta Fox, kendisini izlemeye gelen hayranlarının alkışları arasında sahneye çıktı. 

Konseri boyunca Samanta Fox “Touch Me, “Naughty Girls”, “Need Love”, “Wanna Have Some” ,” I Only Wanna Be With” gibi unutulmaz eserlerine geniş yer verdi.

Ünlü sanatçı gecede giydiği siyah şort ve kuru kafalı siyah tişörtü ile kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz saatler yaşattı.

Ünlü İngiliz yıldız 47 yaşında olmasına rağmen sahnedeki performansı ve dansları ile dikkat çekerken, Madonna’nın sevilen eseri olan “La Isla Bonita” şarkısını da seslendirdi.

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan ünlü yıldızı izleyenler arasında, özelikle yabancı turistler ve yerli halkımızın da olması dikkat çekti.

Ünlü yıldız tüm baskılara rağmen ülkemizde konser verdiği için çok mutlu olduğunu belirtirken, yeniden gelip konser vermek istediğini de ifade etti.

Konser öncesinde ise Rusya Senkronize Su Balesi Milli Takımı sporcularının olduğu on kişilik bir grup da gösteri yaptı. 

 

 

Bekarlara bir eş, çocuğu olmayanlara çocuk nasip etsin

Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Alişan, konuklarına şarkılarıyla olduğu kadar esprileriyle de keyifli bir gece yaşattı.

İlk kez sahne aldığı Merit Crystal Cove Hotel’de konuklarının bayramını kutlayan Alişan, konserine de “Bugün bayram günü derler” isimli şarkısı ile başladı. “Bu bayram; sizlere sağlık, sıhhat, mutluluk, ben dahil olmak üzere bekarlara bir eş, çocuğu olmayanlara çocuk nasip etsin” diyen Alişan, konuklarına bol kazanç da diledi.

Kıbrıs tarifesi

Kendisinin uğurlu bir adam olduğunu, ilk kez sahne aldığı Merit’in de kendisine uğur getireceğine inandığını söyleyen Alişan, istek şarkılar olur ise söyleyebileceğini, ancak bir tarifesinin olduğunu belirtti. Alişan, “İstekleriniz olursa Kıbrıs tarifesi şöyle; türküler 100 dolar, uzun hava 500 dolar, yabancı bilmiyorum size tuzluya gelir, Fransızca 1000 dolar, İngilizce istek olursa Google’dan falan bakıp okuruz sıkıntı yok” diyerek espri yaptı.

Gönlüm Fenerbahçe’den yana

Konuklarının şarkılarına hep bir ağızdan ve danslarıyla eşlik ettiği Alişan, dün oynanan Süper Kupa finalinde karşılaşan Fenerbahçe- Galatasaray derbisine de değinerek, “Gönlümüz Fenerbahçe’den yana” dedi. Alişan, konuklarının alkışlarıyla hangi takım olduklarını göstermelerini istedi. Galatasaray taraftarlarının alkışları sırasında davulcusunun da alkışladığını gören Alişan, “Davulcum benim askerlik arkadaşım. Üç yıldır beraberiz. Ama, artık dönüş biletin vardır herhalde, alın bu arkadaşı. Mikrofonun sesini kısın. Kendin dönersin artık” diyerek gönlünün kazanmasının Fenerbahçe’den yana olduğunu sürekli dile getirdi.

 

Ziynet’in vatan aşkı

Kıbrıslı Sanatçı Ziynet Sali bayramın ikinci gecesi Gazimağusa’da sahne alırken, kendi ülkesinde seslendirdiği şarkıları ile geceye katılan konuklara unutulmaz saatler yaşatmasını bildi.

Ziynet Saliye bu konserinde dört bayan dansçı da eşlik etti. Konserine “Her şey güzel olacak” şarkısı ile konsere başlayan genç ve güzel sanatçı, Rumca şarkıları da seslendirdi. Sahnede iki saat kalan Ziynet Sali, izleyenlerin arasına da girerek hem şarkılarını söyledi hem de hayranları ile bol bol resim çektirdi.

Uçankuş

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.