1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAYRAMI BURUK KUTLUYORUZ
BAYRAMI BURUK KUTLUYORUZ

BAYRAMI BURUK KUTLUYORUZ

BAYRAMI BURUK KUTLUYORUZ

A+A-

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Filistin’de dökülen masum kanların Kıbrıs Türkü’nün bayramı buruk kutlamasına sebep olduğunu kaydetti.

Denktaş yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında,  “Bir yanımız bayram coşkusunu hissederken, diğer yanımız bayrama buruk ve üzgün giren insanların acılarıyla dolmakta. Filistin’de dökülen masum kanlar bayramı buruk kutlamamıza sebep olmakta” ifadelerini kullandı.

Bayramların insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları manevi günler olduğunu hatırlatan Denktaş, bu günlerde ihtiyaç sahiplerine el uzatmak, aile büyüklerini ziyaret etmek ve dargınları barıştırmak gibi güzel davranışların bayram vesilesiyle tüm yaşama yayılması gerektiğini kaydetti.

“En büyük temennim, bu müstesna günlerde dünyanın çeşitli yerlerinde akan kanın bir an evvel durması, dünyaya barışın hâkim olmasıdır.” diyen Denktaş, Ramazan Bayramı'nın ülkeye ve tüm dünyaya birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi ve tüm vatandaşlarla İslam Dünyasının bayramını kutladı.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.