1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAYRAMI HÜCREDE GEÇİRDİ!
BAYRAMI HÜCREDE GEÇİRDİ!

BAYRAMI HÜCREDE GEÇİRDİ!

Tatili hücrede geçti!

A+A-

Ercan Havaalanı’ndan 1 Eylül’de KKTC’ye giriş yaparken uyuşturucu ile yakalanan Yahya Güneyli aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Güneyli, yargılanıncaya kadar cezaevinde bekleyecek

Duygu ALAN

Ercan Havaalanı’ndan KKTC’ye 1 Eylül 2017 tarihinde giriş yapmak istediği sırada dedektör köpek Liz’in tepki vermesi sonucu tasarrufundaki uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı Yahya Güneyli, polisteki 3 günlük tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı.

“Uyuşturucu Madde İthal ve Tasarruf” suçundan gözaltına alınan zanlı Yahya Güneyli hakkındaki soruşturma tamamlandı.

KKTC’ye turist vizesi ile giriş yapmak isteyen Zanlı Güneyli, yargılanıncaya kadar cezaevinde tutuklu kalacak.

Davalarını kabul etti

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Erkan Karam, mahkemede verdiği ifadede,  zanlı Yahya Güneyli’nin 1 Eylül 2017 tarihinde, saat 20.40 raddelerinde Ercan Havaalanı’ndan KKTC’ye giriş yapmak istediği sırada Liz isimli narkotik detektör köpeğinin tepki vermesine müteakip üzerinin kontrol edildiğini belirtti.

Polis çavuşu Karam, zanlının üzerinde yapılan kontrolde tasarrufunda yaklaşık 3 gram ağırlığında Hint Keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu belirtti.

Zanlının 2 Eylül 2017 tarihinde tutukluluk talebi ile mahkemeye çıkarıldığını ve hakkında 3 günlük tutukluluk emri alındığını söyleyen Karam, soruşturmanın tamamlandığını belirtti.

Polis çavuşu Erkan Karam, zanlının polise gönüllü ifade verdiğini ve davalarını kabul ettiğini ancak KKTC’de turist vizesi ile bulunduğunu ve kaçma ihtimali olduğunu kaydetti.

Karam, zanlının davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile Merkezi Cezaevi’nde tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının 1 ayı geçmeyen bir süre Merkezi Cezaevi’nde tutuklu kalmasına emir verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.