1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAZI ARAÇ VE MALZEMELER SATIŞA ÇIKARILIYOR
BAZI ARAÇ VE MALZEMELER SATIŞA ÇIKARILIYOR

BAZI ARAÇ VE MALZEMELER SATIŞA ÇIKARILIYOR

Verilen bilgiye göre, satışa sunulan malzemelerin incelenmesine olanak sağlanacak;

A+A-

 

SATIŞ, 22 EKİM’DE DİKMEN LOJİSTİK DESTEK KOMUTANLIĞI’NDA OLACAK

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı (GKK) envanterinden çıkarılan bazı araçların ve malzemelerin satışa çıkarılacağını duyurdu.

Daire, yazılı bir açıklamayla, Land Rover 109 marka araçların, akaryakıt pompası, gemi şanzımanı, jeneratör, römork, akü, lastik, demir, ahşap, plastik kablo, elektrik malzemelerinin 22 Ekim Perşembe günü 09.00–15.00 saatleri arasında Dikmen’deki Lojistik Destek Komutanlığı’nda satışa sunulacağını duyurdu.

Verilen bilgiye göre, satışa sunulan malzemelerin incelenmesine olanak sağlanacak.

İlgili taraflar, araçları ve malzemeleri 20–21 Ekim tarihleri arasında saat 10.00’dan 12.00’ye kadar Dikmen’deki Lojistik Destek Komutanlığı’nda görebilecek.

SATIŞ PEŞİN ÖDEMEYLE YAPILACAK

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi’nden verilen bilgiye göre, satış peşin ödemeyle yapılacak. Satışa sunulacak HEK, demir, plastik, çelik, krom, bakır ve elektrik aksam malzemelerinin ihalesine katılacaklardan banka teminat mektubu istenecek.

İHALEYE KATILACAKLARDAN BANKA TEMİNAT MEKTUBU İSTENİYOR

İhalelerle ilgilenenler, satış öncesinde satış heyetine, tüm mükelleflerini yerine getireceğine dair 5 bin TL tutarında 45 gün süreli banka teminat mektubu verecek.

HEK, akü ve hurda satın alan şahıslar veya şirketler söz konusu malzemeleri Çevre Koruma Dairesi’nin esaslarına göre taşıyacak.

HEK ve akü satışına girecek şahıs veya şirketler, satış öncesi akü toplama, taşıma ve depolama izinlerini satış heyetine ibraz edebilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.