1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAZI SUÇLAMALARI KABUL ETTİ,BAZILARINI ETMEDİ!
BAZI SUÇLAMALARI KABUL ETTİ,BAZILARINI ETMEDİ!

BAZI SUÇLAMALARI KABUL ETTİ,BAZILARINI ETMEDİ!

Bazı suçlamaları kabul etti,bazılarını etmedi

A+A-

İncirli köyünde, 20 yıllık polis memuru olan üvey babası tarafından, kaldıkları evin yatak odasında cinsel saldırıya uğrayan 18 yaşındaki genç kızla ilgili dava, dün, Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüşülmeye başlandı.

Başkan Peri Hakkı, Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler ve üye Yargıç Mesut Mesutoğlu'ndan oluşan Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi'nin baktığı davada, iddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Mustafa İldeniz hazır bulundu.

Eşi Cennet Güneri'nin ilk evliliğinden olma üvey kızına cinsel tecavüzde bulunup, genç kızla cinsel ilişkiye girmekle suçlanan Kader Güneri, dün bu suçlardan itham edildi. Lefkoşa Merkezi Cezaevi'nde aylardır hükümsüz tutuklu bulunan Kader Güneri 26 Haziran  2014 tarihinde işlediği "18  yaşından küçük 16 yaşından büyük kızla cinsel tecavtizde bulunma", "yakın akraba ile cinsel ilişkiye girme", "bakmak ve korumakla sorumlu olduğu kızla cinsel ilişkide bulunma" suçlarını kabul etti.

Kader Güneri, Çayönü Köyü'nün Mezarlık Bölgesi'nde, eşinin LP 236 plakalı aracının arka koltuğunda, Ekim 2011 tanhinde işlendiği öne sürulen, "ırza geçme" ve şiddet kullanarak doğaya aykın cinsi münasebette bulunma" suçlarını ise reddetti. Bunun üzerine Savcı Mustafa İldeniz, mahkemeden tehir talep etti. Duruşma, olgular ve hafifletici sebeplerin alınması için 21 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.