1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEKAN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!
BEKAN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

BEKAN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

Soruşturma tamamlandı

A+A-

Ercan Havalimanı’ndan 2 gün önce ülkeye giriş yapmak isterken uyuşturucu ile yakalanan Mehmet Durmuş Bekan aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Devrim DEMİR

Ülkeye tatil için iki gün önce giriş yapan ve uyuşturucu madde ile yakalanan Mehmet Durmuş Bekan aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Aleyhinde alınan tutukluluk süresi dolan zanlı, dün teminat talebiyle yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Rauf Kürşad zanlının ileride görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile 15 günü geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi.

Soruşturma tamamlandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Murat Döşenci olayla ilgili bulguları aktardı.

Döşenci zanlı Mehmet Durmuş Bekan‘ın 26 Eylül tarihinde Ercan Havalimanı’ndan giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeği Liz tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada tasarrufunda yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu söyledi.

Polis, zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini belirterek ülkede turist statüsünde olduğunu ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.