1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDE ÖYLE BİRŞEY YAPTI Kİ...
BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDE ÖYLE BİRŞEY YAPTI Kİ...

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDE ÖYLE BİRŞEY YAPTI Kİ...

Şok itiraf...

A+A-

İspanya’da bir kadın, bekârlığa veda gecesinde cüce bir striptizciyle ilişkiye girdi. Gerçek, kadının cüce bir bebek dünyaya getirmesi üzerine olayı itiraf etmesiyle ortaya çıktı.

İSPANYOL haber sitesi Las Cinco del Dia’nın haberine göre, güneydeki Valencia kentinde kız arkadaşlarıyla düzenlediği bekârlığa veda partisine gelen cüce striptizciyle birlikte oldu. Ancak bu sırrı en yakın arkadaşları ve yakınlarından gizledi. Evliliğinin hemen ertesinde hamile kaldığını öğrenen kadın, doğum için hastaneye gittiğinde cüce bir bebek dünyaya getirdi. Durumdan hiç şüphelenmeyen eşi, bebeği kabullendi. Ancak kadın, bebeğini kucağına aldığı an gözyaşlarına boğuldu ve eşini kandırdığı düşüncesiyle daha fazla dayanamayarak gerçeği itiraf etti.

PARTİDE GELİNE DOKUNMAYIZ

Haberde striptizci bir cücenin sözlerine de yer verildi: “Genellikle gelinlere dokunmayız bile. Yanımızda normal bir striptizci olur, o gelinin gözlerini bağlar ve onunla dans etmeye başlar. Ama sonra onun yerini biz alırız. Gözünü açtığımızda da tebrik eder, oradan ayrılırız.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.