1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Belden Aşağısı Dikkat Çekti!
Belden Aşağısı Dikkat Çekti!

Belden Aşağısı Dikkat Çekti!

Belden Aşağısı Dikkat Çekti!

A+A-

'Fi'nin yıldızları Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsür Cannes'da televizyon fuarına katıldı.

Türkiye'de cuma günü internette 3 bölüm yayınlanan 'Fi'nin yıldızları Cannes'da televizyon fuarına katıldı. Serenay Sarıkaya, uzun paçalarıyla yerleri süpürdü. Berrak Tüzünataç ise, göbeğini açıkta bırakan büstiyerini beyaz çizmelerle tamamladı.

--2789978.jpeg

Geçtiğimiz Cuma Türkiye’de internet üzerinden yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın üstlendiği Fi dizisi izleyenlerden tam not aldı.

Türkiye’de ilk 3 bölümü yüklenen dizinin başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç, Fransa’daki televizyon programları formatlarının görücüye çıktığı fuara katıldı.

--2789979.jpeg

Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç, Cannes’daki fuar sırasında objektiflere poz verdi. International Television Programs Market (Uluslararası Format Fuarı)’a katılan Fi dizisinin yıldızları fuarda tüm dikkati üzerine çekti.

--2789980.jpeg

Kırmızı takımıyla hem seksi hem de maskülen görünen Sarıkaya, olması gereken sınırdan uzun paçalarıyla yerleri süpürdü. Tüzünataç ise büstiyer ve bot kombiniyle tam da altı kaval, üstü şişhaneydi.

--2789986.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.