1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BELEDİYE BAŞKANI'NIN OĞLUNA TUTUKLAMA
BELEDİYE BAŞKANI'NIN OĞLUNA TUTUKLAMA

BELEDİYE BAŞKANI'NIN OĞLUNA TUTUKLAMA

Belediye başkanı'nın oğluna tutuklama

A+A-

 

Suna ERDEN

Mal mülk kavgası yüzünden dedesinin evini tüfekle basan Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’nin oğlu Osman Benli tehditler savurdu

Gönyeli bölgesinin tanınmış ailelerinden biri olan Benli ailesi mal mülk davası yüzünden mahkemelik oldu. Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’nin oğlu Osman Benli, aralarında tarla yüzünden çıkan kavgada dedesini av tüfeği ile tehdit etti. Tarlayı başkasının üzerine yaptığı iddiasıyla dedesini tehdit eden Benli havaya bir el ateş edip kaçtı. Şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı Benli dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

AV TÜFEĞİ İLE DEDESİNİN EVİNİ BASTI

Teminat duruşmasında meydana gelen olayla ilgili bilgileri aktaran polis, zanlının 20 Nisan saat 19.00 sıralarında aralarında tarla meselesi yüzünden çıkan kavgada annesinin babası olan Osman Demirel’in evine giderek tehdit ettiğini söyledi. Polis, dedesini tehdit eden zanlının daha sonra beraberinde götürdüğü av tüfeği ile balkona çıkıp bir el ateş ettiğini, ardından kaçtığını açıkladı. Zanlının “Kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde tasarrufu, meskûn mahalde ateş açma ve şiddet tehdidi” suçlarından gözaltına alındığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının dedesinin şikâyetini geri çektiğini ifade ederek teminata bağlanmasını talep etti.

KEFALETLE SERBEST

Mahkeme 3 bin TL nakdi teminat yatırması ve bir kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına ve davaları görülünceye kadar yurt dışına çıkışının yasaklanıp haftada bir gün polise giderek imza atmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.