1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BELEDİYE EVLERİ PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR
BELEDİYE EVLERİ PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR

BELEDİYE EVLERİ PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR

Bölgedeki çöp yığınları, çevre kirliliği yaratıyor, pislik insan sağlığını tehlikeye atıyor

A+A-

ORTALIK ÇÖP YIĞINLARIYLA DOLU: Haspolat Belediye Evleri pislikten geçilmiyor. Bölgedeki çöp yığınları, çevre kirliliği yaratıyor, pislik insan sağlığını tehlikeye atıyor. Sitede önlem alınmadan devam eden inşaatlar ise vatandaşların can güvenliğini tehdit ediyor.

Haspolat Belediye Evleri’nde yaşanan olumsuzluklar bir türlü giderilemiyor.

Defalarca gündeme getirilmesine karşın bölgedeki çöp sorunu devam ediyor.
Halen yapımı devam eden inşaatlarda herhangi bir koruyucu önlem alınmadığından vatandaşların can güvenliği tehlikeye atılıyor.
Çoğunluğu çocuk olmak üzere kalabalık bir nüfusa sahip olan Haspolat Belediye Evleri bölgesinde ayrıca hiçbir sokakta kasis bulunmuyor.
Bazı duyarsız sürücüler, site aralarında aşırı süratli sürüş yapıyor, bölgede panik yaratıyor.
Bölgedeki başıboş sokak hayvanları ise site sakinlerini huzursuz ediyor.

Site sakinleri şikayetçi
Haspolat Belediye Evleri’nde ikamet eden bazı vatandaşlar bölgedeki çevre kirliliğinden şikayet etti.
Havadis’e konuşan vatandaşlar, şunları söyledi: “Sitedeki bazı kişiler oldukça duyarsız. Birçoğu çöpünü balkondan karşı apartmana ait olan konteynıra atıyor, tabi çoğunlukla isabet etmeyerek asfalta düşüyor. Asfalta düşen çöp torbaları patlıyor, ortalığı pis koku sarıyor. Belediye de yeterli derece de çöp toplama hizmeti vermiyor. Çöplerin yarattığı çirkin görüntü bir yana sağlımız da tehdit altında. Çocuklarımızı sokağa salmaya korkuyoruz.”

“Yarım inşaatlar tehlike saçıyor”
“Çevre kirliliğinden ziyade sitede devam eden inşaatlar oldukça özensiz ve burada ikamet eden vatandaşların can güvenliğini tehdit ediyor. İnşaatların önüne branda çekilmiyor, çivili tahtalar, inşaat demirleri ve benzeri tehlikeli maddeler ulu orta yerde duruyor.”

Aşırı sürat korkutuyor
Haspolat Belediye Evleri’nde ikamet eden bazı vatandaşlar da bölgede hiçbir sokakta kasis olmadığından sürücülerin aşırı hız yaptığını öne sürdü.
Yetkilileri bu konuda göreve çağıran site sakinleri ayrıca yol ortasındaki, asfaltta yüksek olan kanalizasyon kapaklarından da şikayet etti.

Halen yapımı devam eden inşaatlarda herhangi bir koruyucu önlem alınmadığından vatandaşların can güvenliği tehlikeye atılıyor

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.