1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BELEDİYE-VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ GEREKLİ
BELEDİYE-VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ GEREKLİ

BELEDİYE-VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ GEREKLİ

Herkes yaşadığı bölgeye sahip çıkarak,

A+A-

FELLAHOĞLU: “TEMİZ LEFKOŞA ANCAK BELEDİYE-VATANDAŞ İŞBİRLİĞİYLE SAĞLANABİLİR”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu temiz bir Lefkoşa’nın ancak belediye-vatandaş işbirliğiyle sağlanacağına dikkat çekerek, herkesin yaşadığı bölgeye sahip çıkarak temizlenen yerleri kirletmemesini istedi.

LTB’nin bahar aylarının gelmesiyle başkent genelinde başlattığı bölgesel temizlik çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, “Başkent Lefkoşa’nın bakımlı ve ferah sokaklara kavuşması amacı ile LTB Temizlik Şubesi tarafından yapılan çalışmalarda, ana caddeler, yol kenarlarının çevre temizliği, konut ve işyerlerinden çıkarılan ot, dal ve boş arsaların temizliği yapılıyor” denildi.

Mart ayı başında başlayan ve her gün bir bölgenin temizlik programına alındığı çalışmayla bugüne kadar Suriçi, Belediye Evleri, Çağlayan, Köşklüçiflik, Kumsal, Yenişehir, Kızılbaş, Küçükkaymaklı bölgesinin bir kısmı ve SOS Çocuk Köyü’nün  arka kısmının temizlendiği bildirilen açıklamada, program dahilinde diğer bölgelerin de bir hafta içinde temizlenmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Belediyenin temizlik çalışmalarında 2 dozer, 3 kamyon, 3 çekirge, 1 greyder ve temizlik şubesi personeli görev alıyor.

FELLAHOĞLU: “TEMİZ BİR LEFKOŞA BELEDİYE-VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ İLE SAĞLANABİLİR”

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, konuyla ilgili açıklamasında, LTB ekiplerinin bölgeleri tamamen temizlemek için büyük gayret gösterdiklerini belirterek, temizlenen bölgelere vatandaşların da sahip çıkmasını istedi.

Temiz bir Lefkoşa’nın ancak belediye-vatandaş işbirliği ile sağlanacağına dikkat çeken Fellahoğlu,  herkesin yaşadığı bölgeye sahip çıkarak temizlenen yerleri kirletmemesini sözlerine ekledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.