1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BELEDİYELER BİRLİĞİ ANKARA'DA ULUSLARARASI FUARA KATILDI
BELEDİYELER BİRLİĞİ ANKARA'DA ULUSLARARASI FUARA KATILDI

BELEDİYELER BİRLİĞİ ANKARA'DA ULUSLARARASI FUARA KATILDI

8. Uluslararası Belediye Çevre Fuarı'nda KKTC belediyelerinin tanıtımı amacıyla stant;

A+A-

 

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği, Ankara'da İnfo Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 25-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen'8. Uluslararası Belediye Çevre Fuarı'nda KKTC belediyelerinin tanıtımı amacıyla stant açtı.

“K.T. Belediyeler Birliği Standı İlgi Gördü”

K.T. Belediyeler Birliği’nin fuarda kurduğu stant Türkiye’deki diğer belediyeler ve Ankaralı vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

“Yeni Projeler İncelendi”

Fuarda K.T. belediye başkanları Türkiye’deki diğer belediyelerle ilişkilerini geliştirme fırsatı bulurken, Kıbrıs Türk belediyeciliğini de tanıttılar. Belediye başkanları ayrıca fuarda çeşitli iş araçları, kültür ve çevre düzenlemeleri ile ilgili yeni projeleri inceleme fırsatı buldu.

“Keçiören Belediyesi ile görüşmeler yapıldı”

K.T. Belediyeler Birliği’nden verilen bilgiye göre fuar kapsamında Ankara’da bulunan Gönyeli Belediye Başkanı ve Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Y. Benli ve heyeti Keçiören Belediyesi’ni ziyaret etti. Benli, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ark ile geliştirebilecekleri projeleri konuştuklarını ve bazı konularda mutabakata vardıklarını söyledi. Ayrıca, ziyaret sırasında karşılıklı hediye teatisinde bulunuldu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile de fuarda açtıkları stantta görüşme şansı bulduklarını ifade eden Benli, belediyelerin tanıtımının yapıldığını ve fuardan mutlu döndüklerini ifade etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.