1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "BELEDİYELER YASASI GEÇTİ; ARTIK PARTİMİN TOPLANTILARINA KATILACAĞIM"
"BELEDİYELER YASASI GEÇTİ; ARTIK PARTİMİN TOPLANTILARINA KATILACAĞIM"

"BELEDİYELER YASASI GEÇTİ; ARTIK PARTİMİN TOPLANTILARINA KATILACAĞIM"

"Belediyeler Yasası geçti; artık partimin toplantılarına katılacağım"

A+A-

 

Önceki hükümet döneminde partisi CTP ile ilişkilerini askıya almasının en önemli gerekçelerinden biri olarak Belediyeler Yasası’nın meclisten geçmemesini gösteren Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Benli, yasanın dün meclisten geçmesi ile mutluluğunu ifade ederek, “bundan sonra partimin toplantılarına katılacağım” dedi.

Birleştirilmiş Belediyeler Değişiklik Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu’nda oybirliğiyle kabul edildi. Tasarı, belediyelere verilen katkı payı ve belediyelerin çalışanlarına yönelik sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı borçlarını kapsıyor...

Partisi Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) ile önceki hükümet döneminde ilişkilerini askıya almasının en önemli gerekçelerinden biri olarak Belediyeler Yasası’nın meclisten geçmemesini gösteren Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Benli, yasanın dün meclisten geçmesi ile mutluluğunu ifade ederek, Kıbrıs Postası’na bundan sonra parti toplantılarına katılacağını açıkladı.

Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Benli, meclisten geçen yasa ile ilgili “Yeni yasa hayırlı olsun…  Belediyecilikte atılmış çok önemli bir adımlardan biridir. Belediye çalışanlarını da; sendikaları da; başkanları da ve en önemlisi halkı da mutlu ettiğini görüyor ve inanıyorum. Bildiğiniz gibi bu yasanın benim Birlik Başkanlığı dönemimde geçmemesi ile ilgili endişemdi partimle ilişkilerimi askıya alma nedenlerimden biri… Bundan sonra partimin toplantılarına katılacağım” dedi.

Kıbrıs Postası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.