1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BELEDİYEYE ŞİKAYET ETTİ: BENİMLE YATMADI!
BELEDİYEYE ŞİKAYET ETTİ: BENİMLE YATMADI!

BELEDİYEYE ŞİKAYET ETTİ: BENİMLE YATMADI!

Belediyeye şikayet etti: Benimle yatmadı!

A+A-

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Harrow semtindeki bir randevuevine giden bir erkek, çalışan kadınlardan birinin kendisiyle ilişkiye girmeyi reddetmesi üzerine belediyeye şikayetçi oldu.

Genelev müşterisi, Doğu Avrupalı bir kadının kendisini reddetmesi üzerine belediyenin Ticari Standartları Koruma Departmanı’na elektronik postayla şikayette bulundu.
Harrow Belediyesi’nden bir yetkili, “Beyefendi son derece incinmiş gözüküyordu. Reddedildiğine inandığını ve buna kızgın olduğunu söylüyordu. Fahişelerin böyle davranmaması gerektiğini söyledi. Londra ’daki komşu bir belediyeden geliyordu ve boşa geldiği için kızgındı” ifadelerini kullandı.

'TİCARİ STANDARTLAR BU KONUYU KAPSAMIYOR'

Harrow Belediye Başkanı Susan Hall “Fahişelik dünyanın en eski mesleği ama biz daha yeni böyle bir şikayet aldık. Ticari standartlar el kitabı bu konuyu cidden kapsamıyor. Bu beyefendinin Harrow’u yeniden ziyaret etmesini isterim. Böylece harika bahçelerimiz, tarihi kiliselerimiz gibi özelliklerimizin tadını çıkartabilir” dedi. Sözkonusu genelevin kapanmak üzere olduğu kaydedildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.