1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ben Daha Ölmedim!
Ben Daha Ölmedim!

Ben Daha Ölmedim!

Çok iddialı ve seksi...

A+A-

Pamela Anderson'dan "Ben daha ölmedim" pozu

1990'lı yıllarda kırmızı mayosuyla Malibu plajında koşturan güzeller güzeli cankurtaran kız belki de artık çok gerilerde kaldı. Ama onu canlandıran Pamela Anderson, geçip giden yıllara teslim olmadığını birkez daha gözler önüne serdi.

48 yaşındaki  Anderson, Flaunt dergisi için David LaChapelle'in objektifine poz verdi.  Yarım asra merdiven dayayan Anderson, bu pozlarında fiziksel görüntüsünü; biraz genetik yapısı sayesinde biraz da estetik cerrahinin yardımıyla hala korumayı başardığını dosta düşmana gösterdi.

1-422.jpg

Playboy güzeli olarak tanınan Pamela Anderson, henüz 20'li yaşlarının ilk yarısındayken rol aldığı Baywatch (Sahil Güvenlik) dizisiyle hafızalara kazındı.

2-248.jpg

Tommy Lee ile yaptığı evlilikten 18 yaşında Brandon ve 17 yaşında Dylan adlı iki çocuğu olan Anderson, sık sık evlenip boşanmasıylave hızlı hayatıylada gündemden hiç düşmedi.

3-135.jpg

Anderson'ın David LaChapelle'e verdiği bu cüretkar pozyar bazı sosyal medya platformlarında da çok eleştirildi. Bazıları "İki tane genç çocuk annesi olan birine bu pozlar hiç yakışmadı" derken bazıları da "Pamela yıllara nasıl meydan okunacağının canlı kanıtı" yorumlarını yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.