1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEN HAKARET ETMEDİM!
BEN HAKARET ETMEDİM!

BEN HAKARET ETMEDİM!

Derya'ya yapılan ağır hakaretler ve kişiler arasında onun da ismi vardı ancak!

A+A-

CTP-BG Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya'nın dün kişisel Sosyal Medya hesabından kendisine küfür ve hakaretler yağdıran kişilere dava açacağını ifade etmesi ve gazetenin de Derya'ya yapılan ağır hakaretlere kaşı tavır göstermesi üzerine, adı açıklamamızda geçen ve derneğin ve kendisinin yayınlarının dünden itibaren yayımlanmayacağı bildirilen Latif Akça, gazeteye açıklamalarda bulundu.


Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Başkanı Latif Akça gazeteye telefon yolu ile ulaşarak, kendisinin ağır hakaretler yapan kişilerle aynı kategoride değerlendirilmemesi gerektiğini ifade etti ve ardından da Haber Merkezi'ne gönderdiği basın açıklaması ile, kendisinin Facebook'ta paylaştığı iletide hiçbir hakaret veya küfür olmadığını belirtti. Akça'nın açıklamasının tam metni şöyle:

Bildiğiniz üzere önceki gün K.K.T.C. Meclisi'nde yapılan konuşmalar esnasında Milletin vekili olan Doğuş DERYA’nın yaptığı açıklamaya tepki olarak Facebook hesabımda yapmış olduğum bir iletimin hakaret içerdiği gazeteniz tarafında belirtilmiş ve Derneğin haberlerini yayınlamayacağınızı vurguladınız. Benim Facebook'ta yapmış olduğum iletim hiçbir hakaret ve küfür içermediğini, bilgilerinize sunarım.

 

Saygılarımızla,

Rauf R. Denktaş Ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu (a)

Latif AKÇA

Kıbrıs Postası

latif.jpg

latif-akca.gif

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.