1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BEN ÖLÜYORUM ABİ”
“BEN ÖLÜYORUM ABİ”

“BEN ÖLÜYORUM ABİ”

Gazeteyi telefonla arayarak ölmek istediğini söyledi:

A+A-

“BEN ÖLÜYORUM ABİ”

Gazeteyi telefonla arayarak ölmek istediğini söyledi:

Mağusa’da, yaşadığı bir takım olumsuz olaylara isyan eden Tekin Çetin isimli kişi, dün Mağusa Anıt Çembere gidip çırılçıplak soyundu ve “Atam izindeyiz” şeklinde bağırmaya başladı.

 

Anıt çembere gitmeden önce gazetemize ulaşan Çetin, ölmek istediğini ve intihar edeceğini belirterek “Ben ölüyorum abi” dedi.

İşlediği cinayet suçundan dolayı müebbet hapis cezasına çarptırılan, ancak şartlı tahliyeyle serbest kalan Tekin Çetin isimli kişi, yaşadığı birtakım olumsuz olaylara isyan ederek dün ilginç bir protesto gerçekleştirdi.

Yaşadığı birtakım olaylara isyan ederek dün saat 15.00 sıralarında Mağusa’daki Anıt Çember’e giden Tekin Çetin, çırılçıplak soyundu ve anıta bakarak “Atam izindeyiz” diye bağırmaya başladı.  

Gazetenin ulaştığı arkadaşları, Çetin’in uyuşturucu kullandığını ve bu bataktan çıkmak için devlet organlarından defalarca yardım istediğini, ancak kimsenin kendisini dikkate almadığını söylediler. Arkadaşları, yaşadığı bu durum karşısında uyuşturucu batağından çıkmak için çok çaba sarf ettiğini söyledikleri Tekin Çetin’in her geçen gün daha da kötü olduğunu dile getirdiler.

 

“Verdikleri ilaçlar Tekin’i daha da kötü yaptı”

Uyuşturucu batağına giren Çetin’in yardım istediği kurumlardan biri olan Barış Ruh ve Sinir Hastanesi’nde Tekin Çetin’e ilaç tedavisi uygulandığını anlatan arkadaşları, bu ilaçların fayda sağlamadığını söyleyerek “Verdikleri ilaçlar Tekin’i daha da kötü yaptı” şeklinde konuştular.

 

“Ben ölüyorum abi”

Mağusa’daki anıt çembere gitmeden önce gazetemize telefonla ulaşan Tekin Çetin, yaşadıklarını gazetemize aktararak yardım çağrısında bulundu.

Namus meselesi nedeniyle bir cinayet işlediğini ve müebbet hapis cezasına çarptırıldığını, ancak şartlı tahliyeyle bir yıl önce serbest bırakıldığını söyleyen Çetin, uyuşturucu batağına girdiğini ve bu durumdan kurtulmak istediğini belirtti.

Düştüğü bu bataklıktan kurtulmak için çeşitli devlet kurumlarına müracaat ettiğini, ancak kendisine kimsenin yardım etmediğini söyleyen Tekin Çetin “Ben ölüyorum abi” dedi.

 

“Ben ölüler mekânındayım”

Daha sonra intihar edeceğini söyleyen Çetin’i muhabirlerimiz sakinleştirmeye çaba harcadığı sırada “Bu hayatta en son sizinle konuşuyorum. Artık yaşamak istemiyorum” diyerek “Sizin de başınızı şişirdim, kusura bakmayın hakkınızı helal edin” diyerek telefonu kapattı. Numarası telefondan tespit edilen Çetin’e yeniden ulaşan ve nerede olduğunu öğrenmeye çalışan muhabirimize ise “Ben ölüler mekânındayım” dedi. Muhabirimizle bir süre sakin biçimde konuşan Çetin, Mağusa’daki Anıt Çember’de olduğunu söyledi.

Muhabirlerimiz olay yerine ulaştığı sırada ise, yaşadığı olaylar karşısında isyan ederek çırılçıplak soyunan Çetin’in polis ekipleri tarafından çemberden alınmaya çalışıldığını gördük. Çevredeki şaşkın bakışlar arasında üzeri örtülerek polis aracına bindirilen Çetin, Mağusa Polis Müdürlüğü’ne götürüldü.

Polis tarafından gözaltına alınan Çetin’in bugün mahkemeye çıkarılacağı belirtildi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.