1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''BEN YAPMADIM'' DİYOR
''BEN YAPMADIM'' DİYOR

''BEN YAPMADIM'' DİYOR

Ben yapmadım diyor...

A+A-

 

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nde geçtiğimiz Pazar günü Ahmet Tözüner’e ait evde gerçekleştirilen hırsızlıkla ilgili iz süren polis Murat Şengül isimli zanlıyı şüpheli görerek tutukladı. 

Mahkemeye meseleyi aktaran polisin şahadetine göre sirkatın gerçekleştiği evin önünde bulunan cep telefonu incelendikten sonra konu telefon ile en son zanlının görüşme yaptığı belirlendi. Murat Şengül dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

12 parça ziynet eşyası çalındı

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ersoy Saydağ 19 Nisan 2015 tarihinde Yeniboğaziçi’nde Ahmet Tözüner’e ait eve girilerek içerisinden 12 parça ziynet eşyası ile yaklaşıl bin 500 TL nakit para çalındığını söyledi. Evin önünde bir cep telefonu bulduklarını belirten Saydağ, yapılan araştırma sonucunda en son konu telefon ile zanlının görüştüğünü belirlediklerini söyledi. 

Başkasından ödünç almış

Zanlının şüpheli görülerek tutuklandığını söyleyen Saydağ, zanlının konu cep telefonunun kendisine ait olmadığını, sadece bir defa konuşmak için başka bir şahıstan aldığını iddia ettiğini aktardı. Zanlının söylediği bu şahsın aranmakta olduğunu belirten Saydağ, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlı Murat Şengül’ün 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.

Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.