1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ''BENİM HİÇ BİRŞEYDEN HABERİM YOK...'
''BENİM HİÇ BİRŞEYDEN HABERİM YOK...'

''BENİM HİÇ BİRŞEYDEN HABERİM YOK...'

Harun Tan’dan ani bir kararla boşanan Ebru Şallı'nın Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bir süredir oğlu Berin'in tenis kampı nedeniyle Barcelona’da bulunan Şallı, havalimanı dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

A+A-

Beren ile onun tenis kampından döndük. Harun gitti bir hafta kaldı. Sonra ben gittim bir hafta kaldım ve döndük. Ben ülkede yokken bir sürü dedikodular çıkmış.

Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bir haftadır yurt dışındayım. Bodrum’da küçük oğlumla, orada büyük oğlumla beraberdim. Benim başka bir seyahatim olmadı.” Sinan Akçıl ile Fransa’da tatil yaptığım ve daha sonra İspanya Barcelona’ya geçtiğim haberlerini arkadaşlarımdan öğrendim.

Kendisi arkadaşım, arkadaşlığım var. Tanıyorum kendisini. Seyahat etmemiz ya da böyle bir şey söz konusu değil. Ben zaten bir haftadır yokum.” Boşandıktan sonra bir takım isimler gündeme geliyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Sonuçta iki tane erkek çocuğum var.

Tabi ki muhakkak ben de genç bir insanım, ileri de muhakkak bir şeyler yaşayabilirim. Halka mal olmuş, tanınmış biri olduğum için tabi ki bu sizlerin huzurunda olacak. Gizleyecek halimde yok ama şu an öyle bir şey yok. Zaten iki ay geçti. Şu anda çocuklarıma konsantreyim.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.