1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Benim olan Bardağı Kırarım!
Benim olan Bardağı Kırarım!

Benim olan Bardağı Kırarım!

2 kadın 1 adam tartışması büyüyor!

A+A-

Vijdan Vatansever: Benim olan bardağı kırarım

Kiev’de öldürülen işadamı Emir Cevdet Şaşmaz’ın sevgilisi olduğu öne sürülen genç kız yine ilginç bir paylaşımda bulundu.

İşadamı Emir Cevdet Şaşmaz’ın Ukrayna’nın başkenti Kiev’de öldürülmesinin ardından eşi Nazlı Hamarat ile sevgilisi olduğunu söyleyen Vijdan Vatansever’in atışması sürüyor. İlk olarak 19 yaşındaki Vijdan Vatansever, instagram hesabından, “Elim kelepçeliydi, seni o şerefsiz itin elinden kurtaramadım aşkım” diye yazdı. Vatansever, bu sözleriyle işadamı Şaşmaz’ın yanında olduğunu, katile engel olmak istediğini öne sürdü. Bu sözlere Şaşmaz’ın eşi Nazlı Hamarat “Kocam Ukrayna’ya iş için gitti. Yanındaki kız da kuryeydi ve pırlanta taşıyordu. O kız şüpheli, kocamı o bile öldürmüş olabilir. Orada kocam ve iki kız beraberdi, baş başa değillerdi. Yapımcımla sözleşmem var daha fazla konuşamam, cenazeyi bekliyorum” açıklamasını yaptı.

30811114.jpg

Benim olan bardağı kırarım

Vijdan Vatansever bu kez twitter hesabından “Ben benim olan bir bardağı kırmak istiyorsam, kırarım. Lütfen adımlarınızı bardağımın ayağınızı kesmeyeceği bir şekilde atınız” diye tweet attı. 
 
Zengin olan Hamarat’mış
 
Bu arada öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz ile Nazlı Hamarat’ın 3 yıl önce mahkemelik olduğu öğrenildi. Aileden zengin olan Hamarat’ın şöhret heveslisi olduğu, bunun için yapımcıları tanıyan Emir Cevdet Şaşmaz ile yakınlaştığı öne sürüldü. Hamarat’ın daha sonra Şaşmaz’ın paralarına el koyduğunu, kendisini teflon tavayla dövdüğünü iddia ederek dava açtığı ifade edildi. İkilinin aralarındaki buzları eritip barıştığı belirtildi.

30811112.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.