1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “BENİM RENGİM SEVGİ VE BARIŞ”
“BENİM RENGİM SEVGİ VE BARIŞ”

“BENİM RENGİM SEVGİ VE BARIŞ”

“Benim Rengim Sevgi ve Barış” isimli resim sergisi Atatürk Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından açıldı.

A+A-

“Benim Rengim Sevgi ve Barış” isimli resim sergisi Atatürk Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından açıldı.

 

Sergi açılışına Milli Eğitim Kültür ve Spor Bakanı Asım İdris, Milli Eğitim Kültür ve Spor Bakanı Müsteşar Ali Yönel, milletvekilleri, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Sergiyle ilgili bilgi veren Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Haziran ayında düzenlenen Gençlik Merkezleri Buluşması’nda Türkiye’den gelen ressamlar eşliğinde “Benim Rengim Sevgi ve Barış” temasıyla resim çalışmaları yapıldığını, izci gençlerin yaptığı 31 resmin bugün sergilenmeye başladığını söyledi.

Gençlik Dairesi olarak kültür, sanat ve spora önem verdiklerini belirten Eroğlu, “Gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzaklaşıp bu tür etkinliklere yönelmeleri adına resim çalışmalarını devam ettiriyoruz. Bu sergi de bunun bir örneğidir” dedi.

Gençler için her alanda çalışmaya, etkinlikler yaratmaya çalıştıklarını söyleyen Eroğlu, gençlerin, yeteneklerini keşfedip ilerlemelerini sağlamak istediklerini vurguladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.