1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BENLİ : “HİZMET VE DÜRÜSTLÜĞÜN GÖNYELİ’DE GÖRDÜĞÜ TAKDİRDEN SON DERECE MUTLUYUZ”
BENLİ : “HİZMET VE DÜRÜSTLÜĞÜN GÖNYELİ’DE GÖRDÜĞÜ TAKDİRDEN SON DERECE MUTLUYUZ”

BENLİ : “HİZMET VE DÜRÜSTLÜĞÜN GÖNYELİ’DE GÖRDÜĞÜ TAKDİRDEN SON DERECE MUTLUYUZ”

Benli : “Hizmet ve dürüstlüğün Gönyeli’de gördüğü takdirden son derece mutluyuz”

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler Gönyeli Belediye Başkan adayı,  Ahmet Benli, hizmet ve dürüstlüğün Gönyeli’de gördüğü takdirden son derece mutlu olduklarını söyledi.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre Benli ve belediye meclis üyesi adayları bu sabah kahvaltılı basın toplantısında gazeteci ve köşe yazarlarıyla bir araya geldi.

Gönyeli’de Mirage Restoran’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Benli, 8 yıllık dönemdeki icraatlarıyla ilgili basına bilgi verdi ve yeni projelerini anlattı.

Gönyeli’yi yönetirken popülist davranmadıklarını,  hiç kimseye ismine ya da partisine göre muamele yapmadıklarını söyleyen Benli, “İşte bu nedenle Gönyeli’den aldığımız her kuruş vergi, şehre hizmet olarak geri döndü. Bu nedenle personel giderleri yüzde 39’lara indi, yatırıma ayırdığımız bütçe ise kat be kat arttı” dedi.

Gönyeli’nin 3 temel unsurunda farklılaşma olduğunu kaydeden Benli, bunları teşkilat yapısı, bütçe ve mevzuat olarak sıraladı.
Bu üç noktanın güçlendirilmesiyle Gönyeli’nin köyden kente yükseldiğini kaydeden Benli, bu düzenin sürdürülebilmesi için gerekli altyapının da hazır olduğunu söyledi.

“GÖNYELİLİ GELECEĞE GÜVENLE BAKIYOR”

Benli, “8 yıl önce tüm altyapı sorununu ortadan kaldıracağız dediğimizde en yakınlarımız bile buna inanmamıştı. Şimdi temiz ve içilir suyu evlere ulaşıyor, içme suyu şebekeleri tümüyle yenilendi. Kanalizasyon sorunu tarih oldu. Her sokağımız asfaltlandı. Sosyal Aktivite Merkezimiz, parklarımız, şehrimizin temizliği ile örnek olduk” diye konuştu.
Sorunların artmadığı fakat kentin büyüme imkânlarının arttığı tek kentin Gönyeli olduğunu savunan Benli, Gönyeli’nin geleceğe güvenle bakabildiğini söyledi.

Benli, temel sorunları bitmiş, büyüyen ve değişen Gönyeli’nin yeni projelerle ilerleyen bir yapı oluşturduklarını da belirtti.

Ahmet Benli, yeni dönemde “Engelsiz Kent Gönyeli”yi yaratacaklarını, her sokağa kanalizasyon ve asfalttan sonra çağdaş kaldırımların yapılacağını da ifade etti.

Kapalı tenis kortu, Okul Öncesi Eğitim Merkezi, Amfi Tiyatro gibi projelerinin de hazır olduğunu anlatan Ahmet Benli, “Gönyeli, turizmden de hak ettiği payı alacaktır. Şehrimizi hem tur operatörlerine tanıtacak, hem de Lokmacı’dan ve Metehan’dan gelen her insana, gerekli tanıtımı yapacağız. Gönyeli’ye ulaşım imkanları yaratacağız. Meyhane ve damak tadı kültürümüzü, turistik bir avantaja çevireceğiz. Kültür mahallesi ve eğlence yolu ile Gönyeli artık turizmden de hak ettiği payı alacak. Genç Esnaf Sitesi, Yaşlılara Yakın Bakım gibi daha birçok projemiz var.

Seçimlerin hemen ardından Gönyeli Geleceği Arama Konferansı ile katılımcılık içerisinde Gönyeli’nin yarınlarını inşa etmeye başlayacağız” şeklinde konuştu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.