1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BENLİ: “YENİ DÖNEMDE ‘ENGELSİZ KENT GÖNYELİ’Yİ YARATACAĞIZ”
BENLİ: “YENİ DÖNEMDE ‘ENGELSİZ KENT GÖNYELİ’Yİ YARATACAĞIZ”

BENLİ: “YENİ DÖNEMDE ‘ENGELSİZ KENT GÖNYELİ’Yİ YARATACAĞIZ”

Gönyeli Belediye Başkan adayı Ahmet Benli ile belediye meclis üyesi adayları, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası'nı ziyaret etti.

A+A-

Gönyeli Belediye Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi- Birleşik Güçler (CTP-BG) Gönyeli Belediye Başkan adayı Ahmet Benli ile belediye meclis üyesi adayları, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası'nı ziyaret etti.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Benli, ziyarette Gönyeli'nin köyden kente dönüşümü hakkında Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Hürrem Tulga’ya bilgi verdi.

Gönyeli’nin “altyapısı planlı tek kent” olarak bir ilki başardığını anlatan Benli, temel altyapı sorunlarına çözüm ürettikten sonra artık insana ve çevreye daha fazla yatırım için hedef büyüttüklerini söyledi.

Benli, “Biz kazılmamak üzere asfalt döktük, kentimizi yüzde yüz kanalizasyon sistemi ile buluşturduk, içilebilir temiz suyu Gönyeli’ye taşıdık, kişi başına en fazla yatırım yapan bütçeye sahip konuma geldik” dedi.

Sosyal aktivite atılımıyla da öne çıktıklarını anlatan Ahmet Benli, “Önümüzdeki dönem için de çok önemli projelerimiz var. Bu projelerde, geçmişte olduğu gibi esnafımızla bütünleşmek bizler için son derece önemli” diye konuştu.

Benli, yeni dönemde ‘Engelsiz Kent Gönyeli’yi yaratacaklarını, çok önemli projelerle, ülkedeki turizm potansiyelinden Gönyeli’nin de hak ettiği payı alması için ciddi atılımlar yapacaklarını söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.