1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BENZER SUÇLARDAN TUTUKLU YARGILANACAKLAR
BENZER SUÇLARDAN TUTUKLU YARGILANACAKLAR

BENZER SUÇLARDAN TUTUKLU YARGILANACAKLAR

Benzer suçlardan tutuklu yargılanacaklar

A+A-

Nadire BAHADİ
Mağusa’da 3 farklı marketten toplam 18 şişe alkollü içki çaldıkları gerekçesi ile tutuklanan Fehim Özuğurlu, Gökhan Doğan, Abdurrahman Açıkgöz, Yusuf Özaydın ve Onur Güler dün yeniden yargıç karşısına çıkarıldı. Polisin yürüttüğü soruşturmada tutuklanan ancak suçla bağlantısı olmadığı belirlenen 16 yaşındaki genç S. D mahkeme karşısına çıkarılmadan serbest bırakıldı. Polis gençler hakkında başlattığı soruşturmayı tamamladı. Zanlı Özuğurlu, Doğan, Açıkgöz ve Özaydın benzer suçlardan davaları bulunduğu gerekçesi ile tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilirken, zanlı Onur Güler tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

1-868.jpg

Polis soruşturmasını tamamladı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Şükrü Hafız mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Fehim Özuğurlu, Gökhan Doğan ve Abdurrahman Açıkgöz, Yusuf Özaydın ve Onur Güler’in 25 Nisan tarihinde Tatlı Market, Sakarya Market ve Kiraz Market’ten toplam 18 şişe alkollü içkiyi sirkat ettiklerinin tespit edildiğini ve zanlılar hakkında mahkeme emri gereği tutukluluk süresi temin edildiğini hatırlattı. Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığına dikkat çeken Hafız, zanlı Özuğurlu, Doğan, Açıkgöz ve Özaydın’ın daha önce de benzer suçları işlediği gerekçesi ile cezaevine gönderilmesini talep ederken, zanlı Onur Güler’in teminata bağlanmasını talep etti.

2-530.jpg

 4 zanlı 45 gün cezaevinde bekleyecek

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla,zanlı Fehim Özuğurlu, Gökhan Doğan, Abdurrahman Açıkgöz ve Yusuf Özaydın’ın 45 günü geçmemek şartı ile cezaevine gönderilmesine karar verdi. Yargıç Hacımulla, zanlı Onur Güler’in ise yurt dışına çıkışını yasaklayarak pasaport ve seyahat belgelerine el konulmasına karar verdi. Zanlı Güler’in bin TL nakdi teminat yatırmasına karar veren Yargıç Hazal Hacımulla, KKTC vatandaşı 2 kişinin de zanlı lehine 25’er bin TL’lik kefalet senedi imzalamasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.