1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BENZERLİK BAŞINA DERT OLDU
BENZERLİK BAŞINA DERT OLDU

BENZERLİK BAŞINA DERT OLDU

KKTC'nin gündemine bir anda düşen ölü tavuğa tecavüz olayında;

A+A-
Bizimle bir alakası yok

Eski çalışanının müstehcen video görüntüleriyle gündeme gelen “Lezz Et Dünyası”yla ismi benzetildiği için mağduriyet yaşayan “Lezzet Durağı”nın işletmecisi Abdülbasit Erkan, müşterilerine seslendi;

Eski çalışanının müstehcen video görüntüleriyle gündeme gelen “Lezz Et Dünyası”yla ismi benzetildiği için mağduriyet yaşayan “Lezzet Durağı”nın işletmecisi Abdülbasit Erkan,  açıklama yaptı.

Olayın duyulmasının ardından isim benzerliği nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını, birçok telefon aldıklarını anlatan “Lezzet Durağı” isimli restoranın işletmecisi Abdülbasit Erkan, konuştu ve söz konusu olayın yaşandığı işyerinin kendileriyle herhangi bir bağlantısının olmadığını dile getirdi.

Olayın duyulmasının ardından gün içerisinde çok sayıda şikayet telefonu aldıklarını dile getiren Erkan, olayın kendileriyle ilgisi olmadığı yönünde gün boyu müşterilerine açıklama yapmak zorunda kaldıklarını vurguladı.

İsim benzerliği nedeniyle daha önce de bazı sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Erkan, “Lezzet Durağı 4 yıldır faaliyet gösteren bir işletme. Hijyen kurallarına çok önem veriyoruz. Müşterilerimize daha kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.