1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BENZERLİK BAŞINA İŞ AÇTI!
BENZERLİK BAŞINA İŞ AÇTI!

BENZERLİK BAŞINA İŞ AÇTI!

Benzerlik başını yaktı!

A+A-

Polis, Limasol Türk Kooperatif Bankası soygununun ardından güvenlik kamerası görüntülerinde soygunculardan birine benzettiği Savaş Serinbaş, 72 saat tutukluluğun ardından serbest bırakıldı.

Limasol Türk Kooperatif Bankası soygunu nedeniyle gözaltına alınan ve olayla ilgisi olmadığı anlaşılınca serbest bırakılan Savaş Serinbaş’ın soyguncuya benzerliği başını yaktı.

Görgü şahitlerinin verdiği ifade de tarif ettiği kişiyle benzerliği nedeniyle polis tarafından gözaltına alınıp 72 saat sonra serbest bırakılan Savaş Serinbaş hala bu yargıdan kurtulamadı. Sokakta gören arkadaşlarının “Sen dışarıda mısın?” , “Ne zaman çıktın?” sorularını yanıtlamaktan bıkıp usandığını kaydeden Serinbaş “Olayla bir ilgim yok. Artık bu sorulara yanıt vermekten usandım” dedi.

“Hiçbir soyguncu kendisi polisi aramaz”

Polisin kendisini aradığını öğrenmesi üzerine dönüp karakolu aradığını ve “Beni arıyorsunuz” dediğini ifade eden Serinbaş şu şekilde konuştu:

“Polisi aradım numaramı bıraktım. Beni aradılar kafeterya da olduğumu söyledim. Ardından olduğum yere geldiler ve çıkar çıkmaz yaklaşık 10 tane beni tutukladı. Bir soyguncunun kendisinin polisi arayacağını düşünmüyorum. Ancak gerçekten bende baktığımda zanlılardan birine benzediğimi fark ettim.”

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.