1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BENZİN ALIP SAHTE PARA VERDİLER
BENZİN ALIP SAHTE PARA VERDİLER

BENZİN ALIP SAHTE PARA VERDİLER

İki benzin istasyonundan 100 liralık benzin alıp karşılığında sahte para verdikleri iddia edilen iki kişi tutuklandı

A+A-

İki benzin istasyonundan 100 liralık benzin alıp karşılığında sahte para verdikleri iddia edilen iki kişi tutuklandı 

Lefkoşa ve Haspolat’taki benzin istasyonlarından toplamda 100 TL’lik sahte para ile benzin aldıkları öne sürülen zanlılar M.Y ile A.Y gözaltına alınarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Haklarında “Sahte banknot tedavüle sürme” ve “sahtekârlıkla mal temini” suçlamalarıyla soruşturma başlatılan zanlıların 3 gün süre ile tutukluluğu talep edildi. 

BENZİN ALIP,SAHTE 50’LİK VERDİLER İDDİASI 
Polis, zanlıların 17 Mayıs tarihinde saat 23.00 sıralarında önce Haspolat-Lefkoşa anayolu üzerindeki Özok Petrol İstasyonuna, ardından da Lefkoşa’daki Memo Petrol isimli istasyona giderek kullanımlarındaki GT 384 plakalı araca benzin aldıklarını ve iki adet 50 TL’lik sahte parayı istasyonlara vererek tedavüle sürdüklerini söyledi. Polis, gözaltına alınan zanlıların evlerinde arama yapılacağını, alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek zanlıların 3 gün süre ile polis nezaretinde tutuklu kalması talebinde bulundu. 

ZANLILAR, “100 LİRA İLE İŞİMİZ OLMAZ” 
Mahkemeden söz alan zanlılardan M.Y, “Benim param var daha geçen gün memlekete 30 Bin TL gönderdim. 100 TL sahte para ile işim olmaz” iddiasında bulunurken, zanlı A.Y ise “Benim 100 TL’ye ihtiyacım yok. Benim kullandığım Telefon bin 500 TL ve gecen aksam eğlenmek için dışarı çıktım ve 4 bin TL harcadım” dedi. Mahkemede aktarılan olgular ışığında zanlıların 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına karar verdi. 

Starkıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.