1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BEREN SAAT'TEN MERYEM UZERLİ'YE TAM DESTEK!
BEREN SAAT'TEN MERYEM UZERLİ'YE TAM DESTEK!

BEREN SAAT'TEN MERYEM UZERLİ'YE TAM DESTEK!

Sabun ve kozmetik markası Duru'nun yüzü olan güzel oyuncu Beren Saat, duş jelinin tanıtımını üstlendi...

A+A-

Son dönemde birçok markanın peşinde koştuğu güzel oyuncu Beren Saat; Evyap'ın teklifini kabul etti ve Duru'nun marka yüzü oldu. Duru'yla bir yıllık bir anlaşma imzalayan Saat; markanın Türkiye'deki ve yurt dışındaki tanıtımını üstlendi. Türkiye'de Duru Parfüm Duş Jeli'nin tanıtımını yapan güzel oyuncu; Ortadoğu başta olmak üzere yurt dışında ise kalıp sabun kullanımını teşvik edecek. Önceki gün Beren Saat-Evyap işbirliğini anlatmak için düzenlenen basın toplantısında; Evyap Pazarlama Grup Başkanı Mustafa Arın, Duru'nun yüzü olarak güzel oyuncuyu seçme nedenlerini şöyle anlattı: "Markamızın yüzünü seçmeden önce bir ön araştırma yaptık. Tüketicilere, 'Duru markası bir ünlü olsa kim olurdu?' diye sorduk ve en çok 'Beren Saat' cevabını aldık. Neden olarak da Beren Hanım'ın güzel, doğal ve canlı olmasını gösterdiler." Basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Beren Saat ise; Duru'yla işbirliğinden banyo alışkanlıklarına, Gezi Parkı eylemlerine bakışından Meryem Uzerli'nin yaşadığı tükenmişlik sendromuna kadar pek çok konuda açıklama yaptı: 

İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUM 
Bir oyuncu olarak birlikte çalıştığım markalar konusunda ince eleyip sık dokuyorum. Çünkü bizi takip eden insanlara bir ürünü öneriyoruz; onlara karşı mahcup olmamak gerekiyor. 

İSİMLERİMİZ ÇOK YAKIŞIYOR 
Duru markasını herkes gibi ben de tanıyordum. Duru Parfüm Duş Jeli ürünlerini denediğimde ise kararımı hemen verdim ve kampanyada tüm kalbimle yer aldım. Gerçekten pozitif bir ekiple, güzel vakit geçirerek ve emek harcayarak; Duru'nun canlı enerjisini yansıtan bir reklam filmi çıkardık. 
Duru ile Beren isminin yan yana gelince bile birbirine çok yakıştığını düşünüyorum! 

BANA ÇOK UYGUNDU 
Günde birkaç kez duş alan biri olarak, böyle bir markanın reklam yüzü olmanın bana çok uygun olduğu görüşündeyim. Bu kampanyayla duş alma alışkanlığını artırmak, özellikle Ortadoğulu kadınların hayatında bir değişiklik yaratmak istiyoruz. 

KÖPÜKLER İÇİNDE KALDIM 
Reklam filmimiz iki günde çekildi. Saatlerce köpük içinde kaldım ama çok keyifli bir çekimdi. Zaten alışık olduğum bir ekiple çalıştığım için çok rahattım. İlerleyen günlerde kampanyanın diğer ayakları da gelecek. 

ÖFKE NÖBETLERİM OLMAZ 
Herkes gibi benim de işin stresiyle baş etme yöntemlerim var ama aslında ben sabırlı biriyim, öfke nöbetleri yaşamam. Kendimle ve seçtiğim hayatla barışığım. Öfkelendiğim ya da strese girdiğim zamanlarda ise durup nefes alıyorum. 

ASIL GÜZELLİK SADELİK 
Güzelliğimi korumak için herkesin yaptığından farklı bir şey yapmıyorum. Beslenmeme dikkat ediyor, egzersiz yapıyorum, kahkaha atıyorum. Ayrıca çok sevdiğim biriyle birlikteyim. Aşkın da insanı güzelleştirdiğini düşünüyorum. Bir de asıl güzelliğin sadelik olduğu görüşündeyim. 
Bu dünyada beni en çok mutlu eden şey; kendimi keşfetmek oldu. 
Şu sıralar Uğur Yücel'in yönettiği 'Benim Dünyam' filminin çekimlerine devam ediyorum. Filmde görme özürlü bir kadını oynuyorum. 

MERYEM'İ ÇOK İYİ ANLIYORUM
Meryem Uzerli'nin yaşadığı tükenmişlik sendromunu çok iyi anlıyorum, kendisine çok da hak veriyorum. Zaten her zaman 'önce insan' denmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben de dizilerde rol almaya başladığım ilk yıllarda otelde kalıyordum. Herkes setten evine, sevdiklerinin yanına dönerken; siz tek başınıza bir otel odasına dönüyorsunuz ve elinizde senaryoyla duvara bakakalıyorsunuz. Yani ben de aynı şeyleri yaşadığım için Meryem'i çok iyi anlıyorum. Ben kendimi çalışarak tedavi ettim, o ise ailesinin yanına dönmeyi tercih etti. Tek dileğim; çok iyi bir oyuncu olarak mesleğine küsmemesi.

 

Akşam

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.