1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Berna Herkesi Çıldırttı!
Berna Herkesi Çıldırttı!

Berna Herkesi Çıldırttı!

Survivor'da ortalık karıştı!

A+A-

Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı? İşte, Survivor son bölümde yaşananlar!

Survivor mücadelesi dün akşam ödül oyunu bölümüyle ekrana geldi. Ödül oyunu sırasında Gönüllüler Takımından Gökhan oyun sırasında çenesine aldığı darbe ile korkuttu. Survivor ödül oyunu sonunda zorlu koşullarda ve açlıkla mücadele eden yarışmacılara bu kez yatak ödülü verildi. Peki, Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'nin dün akşam yayınlanan bölümünde ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Zorlu koşullarda ve açlıkla mücadele eden yarışmacılara bu kez konfor sağlayacak bir ödül verildi. Ödül müjdesini Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2017 ödül oyununu kazanan takım 1 hafta boyunca evdeki konforunu hatırlayarak yatakta yatma şansının da sahibi oldu. Gönüllüler Takımından Gökhan oyun sırasında çenesine aldığı darbe ile korkuttu. Yarışmacıya anında başarılı bir müdahale yapıldı ve dikiş atıldı. Parkurun 1. turunu galip tamamlayan Ünlüler, 2. turu da 5-4'lük skorla tamamlayıp ödülün kazananı oldu. 

Berna Çıldırttı

Survivor 2017'de yaşanan gerginlikler ve dünde devam etti. Ödül oyununu kaybeden gönüllüler takımı kendi aralarında sıkça tartışırken Volkan ve Anıl arasındaki tartışmaya Berna'da dahil oldu. Berna'nın tartışmaya dahil olmasının ardından olay daha da büyüdü ve Erdi'de tartışmanın içine dahil oldu. Tüm bunlar yaşanırken Berna'nın bir anda iki isimle birden tartışma içinde olması ise ünlüler takımınında dikkatini çekti. Pınar ve Furkan kendi aralarında 'biz birleşmeden sonra bununla ne yapacağız diye' konuşurken, serenomide Berna ile Serhat kısa bir tartışma yaşadı. Peki dün akşam Survivor'da başka neler yaşandı? İşte meydana gelen olaylar ve Survivor'da geçtiğimiz günlerde yaşananlar!

Sabriye'nin sözleri tartışıldı!

Eleme adaylarından biri olan Sabriye'nin konseyde ve her fırsatta dışlandığı yönündeki sözleri Ünlüler tarafından oldukça sert karşılandı. Sabriye'nin olmayan bir iddiayı ortaya attığını söyleyen yarışmacılardan sadece Adem, sabriye'nin haklı olduğunu söyledi. Sabriye'nin dışlanma iddiasının doğru olmadığını söyleyen Ünlüler Takımı'ndaki diğer isimler, Sabriye'nin sürekli tartışma çıkardığını iddia etti.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIKLARIN ARDINDAN NELER YAŞANMIŞTI?

Survivor'da dün akşam yayınlanan bölümde ünlüler takımı tam anlamıyla dağıldı. Oynanan son dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünülüler takımında ilk akşam bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem, Serhat'ın adını vererek onu potaya sokmuştu. Takım kararı ile ise Sabriye elenme adayı olmuş ilk gece böyle sonuçlanmıştı. İkinci günde de dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı iki arkadaşlarını daha elenme listesine sokmak zorunda kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununu Furkan kazanırken, Şahika'nın adını söyledi. Takım kararı ile de Berna'nın adı yazıldı. Ünlüler takımı bu hafta Sedat, Berna, Sabriye ve Şahika ile konseye gitmiş oldular.

Survivor'da Sabriye ve Sedat ilk eleme adayları oldular
Survivor 2017'de haftanın eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı'da Sabriye ve Sedat haftanın eleme adayları olarak belirlendi.

Survivor'da bir konsey daha geride kaldı. Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler'e üstünlük sağlayamayan Ünlüler takımı 2 eleme adayı belirledi. Konseyde en çok ismi yazılan Sabriye haftanın ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ise eleme adayı olarak Sedat'ı gösterdi. Survivor'ın bu akşam yanınlanacak bölümünde 2 eleme adayı daha belirlenecek ve toplamdaki 4 isim halk oylamasına çıkacak. Halktan en az oy desteği alan yarışmacı Survivor 2017'ye veda edecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.