1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Berna O Sözleri Öğrenince Şok Oldu!
Berna O Sözleri Öğrenince Şok Oldu!

Berna O Sözleri Öğrenince Şok Oldu!

Berna O Sözleri Öğrenince Şok Oldu!

A+A-

Gönüllüler adına yarışan Berna Keklikler, son dokunulmazlık oyunu sırasında Sema Apak'ın kendisi hakkında kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

Gönüllüler adına yarışan Berna Keklikler, takım arkadaşlarının açıklamasıyla öğrendiği, son dokunulmazlık oyunu sırasında Sema Apak'ın kendisi hakkında kullandığı ifadelere tepki gösterdi.
 
TV8'de ekranlara gelen 'Survivor 2017' yarışmasında son dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı, barakada yapılan sohbet sırasında, Berna Keklikler'in büyük bir şaşkınlık yaşamasına neden oldu.
"SANA AĞIR KONUŞTU"
 
Elif Şadoğlu ve Ogeday Girişken, "Sema orada çok büyük pot kırdı. Sana ağır konuştu. 'Beyinsiz' dedi, 'Hayal kırıklığı' dedi. Duymadın mı?" ifadelerini kullandı.
 
Hem rakip yarışmacılar hem de takım arkadaşlarıyla yaşadığı tartışmalarla dikkati çeken Berna, "Sen şaka mısın? Nasıl duyayacağım, suyun içindeydim. Eğer duysaydım suya düşmenin siniriyle mümkün değil susmazdım. Kimse de umurumda olmaz. Kavgamı da, tartışmamı da yaparım. Ben o lafı içime atacak değilim" karşılığını verdi.
--2738581.jpeg
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.