1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEROVA: “GİRNE’YE YAKIŞANI YAPACAĞIZ”
BEROVA: “GİRNE’YE YAKIŞANI YAPACAĞIZ”

BEROVA: “GİRNE’YE YAKIŞANI YAPACAĞIZ”

Berova bugün Girne 23 Nisan Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği üyelerinden oluşan bir heyeti makamında kabul etti.

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova bugün Girne 23 Nisan Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği üyelerinden oluşan bir heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de hazır bulundu.

FIRAT

Eğitim Bakanlığında gerçekleşen kabulde Girne 23 Nisan Okulunun sorunları masaya yatırıldı. Okul Müdürü Osman Fırat, yeni öğretim yılı için çok amaçlı çocuk oyun parkı ve mini bir anfi yapılmasını istediklerini bunun yanında bazı yapısal sorunlarının da olduğunu söyledi.

GÜNGÖRDÜ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise yaptığı konuşmada 23 Nisan İlkokulun bölgenin hatta ülkenin en büyük ilkokulu olduğuna dikkat çekti ve belediye olarak Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

BEROVA

Bakan Berova da yaptığı konuşmada okul idaresinin ve okul aile birliğinin taleplerini Girne Belediye Başkanı ile birlikte dinlediklerini ve ortak bir  konsensüs sağlandığını, bu konuda çalışmaların hızla başlayacağını söyledi. Bakan Berova şöyle devam etti:

“Ülkenin ve bölgenin en büyük okulunun yapısal sorunlarının aşılması ve geleceğe dönük planlamalarının yapılması ve acil ihtiyaçlarının karşılanması maksadı ile bugün çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik… Girne’ye yakışan bir okul için atılması gereken tüm adımları en kısa sürede atacağız.”

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova bugün ayrıca Şehit Turgut Ortaokulu ve Girne Maarif Ana Okulu yöneticileri ve okul aile birliği üyelerini de makamında kabul etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.