1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEROVA TEBRİKTE
BEROVA TEBRİKTE

BEROVA TEBRİKTE

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova'nın ziyaretleri;

A+A-

 

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Çamlıbel Köy Kadın Kursu’nun yılsonu sergisinin açılışını yaptı. 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’nin diploma törenine katıldı.

Bakanlık basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Berova, ilk olarak, Çamlıbel Köy Kadın Kursu’nun yılsonu sergisinin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Berova, kadınların el emeği göz nuru el işlemelerinin hem bir geleneğin devamı olduğunu hem de aile ekonomisi için önemli bir adım olduğunu söyledi ve kursu bitiren kadınları tebrik etti.

Milli Eğitim Bakanı Berova daha sonra Girne 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’nin diploma törenine katıldı. Bakan Berova burada yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’nin bugün en çok tercih edilen okullar arasında yer aldığını, çok uzun bir geçmişe sahip olduğunu ve bu süreç içerisinde başarılı işlere imza atıldığını söyledi.

Berova yeni mezun olacak olan öğrencilere başarılar diledi ve onları mezun eden öğretmenlere ve idarecilere de teşekkür etti. Bakan Berova, 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’ni birinci olarak tamamlayan öğrenciye de diplomasını verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.