1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEROVA VE DİNÇYÜREK, PİLE İLKOKULU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BEROVA VE DİNÇYÜREK, PİLE İLKOKULU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BEROVA VE DİNÇYÜREK, PİLE İLKOKULU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Berova ile Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, bugün Pile İlkokulu’nda incelemelerde bulunarak,

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ile Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, bugün Pile İlkokulu’nda incelemelerde bulunarak, okulda yaşanan sıkıntılar konusunda okul yöneticilerinden bilgiler aldılar.

DİNÇYÜREK

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, incelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Pile İlkokulu’nun kendileri için KKTC sınırları içerisindeki her okul kadar değerli ve öncelikli olduğunu belirtti.

Gerek ilkokulda, gerekse köydeki gençlerin yaşadığı sorunları çözmenin devletin görevi olduğunu vurgulayan Dinçyürek, sorunları yerinde gördüklerini, belirli bir plan çerçevesinde bütün sorunları aşma adına gerekli adımları atacaklarını söyledi.

Dinçyürek, "Burada okuyan çocuklar bizim çocuklarımızdır. Öğrencilerin daha iyi, daha sağlıklı bir eğitim alması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

BEROVA

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova da, Pile’nin karma nüfusun yaşadığı bir köy olduğunu anımsatarak, okulun varlığını sürdürmesi ve öğrencilerin en iyi eğitimi almalarının en büyük arzuları olduğunu söyledi.

Okulda fiziki açıdan bazı eksiklikler bulunmasına karşın, genel anlamda durumunun iyi olduğunu vurgulayan Berova, bunun okul yönetimi ve okul aile birliğinin okul üzerinde titizlikle durduğunun göstergesi olduğunu ifade etti.

Okula her türlü desteğin verileceğini söyleyen Berova, Bakanlık olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

İncelemelerde Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ile Pile Muhtarı Nejdet Ermetal de hazır bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.