1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BES, DİPKARPAZ BELEDİYESİ İLE İLGİLİ YARINKİ EYLEMİ ASKIYA ALDI
BES, DİPKARPAZ BELEDİYESİ İLE İLGİLİ YARINKİ EYLEMİ ASKIYA ALDI

BES, DİPKARPAZ BELEDİYESİ İLE İLGİLİ YARINKİ EYLEMİ ASKIYA ALDI

Dipkarpaz Belediyesi’ndeki sorunlardan dolayı yarın yapacağını duyurduğu eylemleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın işveren ile sendikayı uzlaştırmak için yaptığı davet gereği askıya aldığını açıkladı.

A+A-

 Belediye Emekçileri Sendikası (BES), Dipkarpaz Belediyesi’ndeki sorunlardan dolayı yarın yapacağını duyurduğu eylemleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın işveren ile sendikayı uzlaştırmak için  yaptığı davet gereği askıya aldığını açıkladı.

BES, konuyla ilgili açıklamasında, 16 Nisan 2014 tarihinden itibaren  başlattığı süresiz grevin 12 gün dolmasına rağmen devam ettiğini belirtti. Açıklamada, 22 Nisan ve 24 Nisan tarihinde meclis önünde ve Ulusal Birlik Partisi önünde yapılan eylemlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile mecliste görüşüldüğü ancak UBP Genel Başkanı  ile görüşülemediğine işaret edildi.

Açıklamada, “Yarın, UBP ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde  dönüşümlü olarak  yapılacağını açıkladığımız eylemler bugün itibarı ile bakanlığın devreye girerek  29 Nisan 2014 tarihinde  işveren ile sendikamızı uzlaştırmak için  yaptığı davet gereği askıya alınmıştır” denildi.

BES açıklamasında, “On aylık bu süreçte Toplu İş Sözleşmesi’nde  var olan hakların yaşama geçirilmesi için Dipkarpaz Belediye Başkanı  Mehmet Demirci’nin imzasına sahip çıkması” temennisinde bulundu.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.