1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEŞ KİŞİ TUTUKLANDI
BEŞ KİŞİ TUTUKLANDI

BEŞ KİŞİ TUTUKLANDI

Ağırdağ ve Lefkoşa’da bir eve operasyon düzenleyen polis, uyuşturucu madde ele geçirdi

A+A-

 Girne’ye bağlı Ağrıdağ’daki bir eve operasyon düzenleyen polis, yaklaşık 15 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü olduğuna inanılan uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirdi. 

Soruşturmayı derinleştiren polis, meseleyle bağlantılı olarak Lefkoşa’da yaptığı aramada ise içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan toplam dört paket ele geçirildi. 

Meseleyle ilgili gözaltına alınan, Hasan Yüksel Soyder (38), Mehmet Kılıç (36), Çağın Yıldırımbora (21) Mahmut Memo (21) ve Ahmet Cingöz (25) isimli zanlılar dün mahkemeye çıkarıldı ve haklarında 3 gün tutukluluk emri alındı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen tutukluluk duruşmasında polis memuru Mustafa Zor, iddia makamının tanığı olarak dinlendi

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Mustafa Zor, Ağırdağ’da Hasan Yüksel Soyder, Mehmet Kılıç ve Çağın Yıldırımbora’nın kalmakta olduğu ve Mahmut Memo ile Ahmet Cingöz’ün misafir olarak bulunduğu eve operasyon düzenlendiğini söyledi. 

Zor, mahkeme tarafından alınan izinle evde polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 15 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ve bir adet hassas terazinin bulunarak emare alındığını ifade etti.Zor, meseleye ilgili olarak Mehmet Kılıç’ın Lefkoşa’daki ikametgahında yapılan aramada ise içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan toplam dört paket ele geçirildiğini dile getirdi.

Soruşturmanın yeni başladığını anlatan Zor, meseleyle ilgili alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını istedi.  

Avukat Ayşe Öztabay ile Emir Sertbay’ın tutukluluk sürelerine itiraz etmemelerinin ardından Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, zanlıların serbest kalması durumunda alınacak ifadelere etki edebileceklerini belirterek, soruşturmanın salimen yapılabilmesi için zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

kıbrıs gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.