1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BEŞ YILDIR YEMEK YEMİYOR!
BEŞ YILDIR YEMEK YEMİYOR!

BEŞ YILDIR YEMEK YEMİYOR!

Kulağa oldukça tuhaf gelse de 19 yaşındaki bu genç kız tam 5 yıldır yemek yemiyor. Oldukça tuhaf beslenme şekliyle...

A+A-

Bu sıradışı olayın sebebi ise en az kendisi kadar tuhaf… Ayllah-Beau Foley’nin midesi felce uğradığı için genç kızı besinleri tüketemiyor.

5 yıl önce Hindistan’a yaptığı bir geziden dönerken midesinde bir gariplik olduğunu anlayan Ayllah-Beau olayın basit bir zehirlenme ya da Hindistan’da yediği yiyeceklerle ilgili olduğunu düşündü.

Ancak durumu çok daha ciddi boyuttaydı. O günden bu yana felç sebebiyle mide işlevini yerine getiremediği için herhangi bir yiyecek yiyemiyor. Sadece ona özel serumları boynuna açılan bir tüp yardımıyla alabiliyor. Bunca zaman çeşitli tedavi yöntemleri denenmiş olsa da ne yazık ki başarıya ulaşılamamış.

Günlük hayatında büyük bir zorluk yaratan bu durum sebebiyle Ayllah-Beau ailesiyle hiçbir zaman birlikte yemek yiyemediğini, arkadaşlarıyla dışarıda eğlenip gezemediğini hatta ikiz erkek kardeşi doğum günü pastalarını yerken onun sadece seyirci kaldığını söylüyor.

5 yıl önce okulla birlikte gittiği Hindistan gezisi için oldukça heyecanlandığını ancak dönüşte hayatının karardığını anlatan Ayllah-Beau durumunun gerçekten zor olduğunu ama herşeye rağmen olumlu düşünmeye çalıştığını ve birgün bu korkunç hastalığı yeneceğine inandığını söylüyor.

1-008.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.