1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BES YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPTI
BES YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BES YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Belediye Emekçileri Sendikası Genel Kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını bugün yaparak görev dağılımı gerçekleştirdi.

A+A-

Belediye Emekçileri Sendikası Genel Kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını bugün yaparak görev dağılımı gerçekleştirdi.

BES’tan yapılan açıklamaya göre, Sendika Genel Sekreterliğine İbrahim Mavili ve Saymanlık görevine Salih Ozanoğlu oybirliği ile getirildi. Toplu İş Sözleşmesi Komitesi’ne ise Deniz Kayabaşı, Mehmet Mişon ve Şefik İdris getirildi.

Örgütlenme Komitesi’ne; İbrahim Sezikli, Mustafa Akman ve Mehmet Kalaycılar, Dış İlişkiler Komitesine; Bilen İlktaç, İbrahim Sezikli ve Salih Ozanoğlu, Sosyal Faaliyetler Komitesi’ne ise; Huriye Yulaç ve Bilen İlktaç getirildi.

BES açıklamasında, belediyelerin mali ve İdari yönden çok ciddi sıkıntıları olduğunu, bu sıkıntıların giderilmesi için üzerlerine düşen görevi üyeler lehine sonuçlandırmak için çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydetti.

Başta Anayasa olmak üzere belediye başkanlarının uymadığı yasalara uyması ve insanlık ayıbı sayılacak olan angarya ve sosyal güvencesiz çalıştırılmak gibi sorunlara çözüm bulunmasının en önem verdikleri noktalar olduğunu belirten BES, “Belediye Başkanlarını, hükümet edenleri, Sayıştaylık ve Savcılık kurumlarını, belediye emekçilerinin yaşadığı sıkıntılara son verilmesi için göreve davet ederiz” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.