1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ GENÇ YILDIZDAN VAZGEÇMİYOR!
BEŞİKTAŞ GENÇ YILDIZDAN VAZGEÇMİYOR!

BEŞİKTAŞ GENÇ YILDIZDAN VAZGEÇMİYOR!

Gurbetçi oyuncuları transfer listesine dahil eden Beşiktaş'ta ilk hedef milli formayı giyen Tunay Torun. Salih Dursun için de Kayserispor'a yeni bir teklif yapılacak.

A+A-

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ta transferin en önemli maddesi kaliteli yerli oyuncular. Bunun için Türkiye’de dikkat çeken yıldızları listesine dahil eden Siyah-Beyazlılar, gurbetçi futbolculara da ağırlık veriyor. Sezon başında Oğuzhan ve Olcay Şahan’ı kadrosuna katarak bu oyunculardan istediği verimi alan Kara Kartal, yine aynı stratejiyi izleyecek. Siyah-Beyazlı takımın bu doğrultuda istediği ilk oyuncu, milli formayı da giyen Tunay Torun. Geçtiğimiz sezon öncesinde Hertha Berlin’den Stuttgart’a transfer olan 23 yaşındaki ligde yalnızca 9 karşılaşmada forma şansı bulabildi.

Salih ısrarı sürüyor

Gurbetçi futbolcu olarak Tunay Torun’u almayı çok isteyen Siyah-Beyazlılar’ın, yurt içindeki transfer çalışmalarında ise ilk hedefi Kayserispor’un genç futbolcusu Salih Dursun. Sarı-Kırmızılı takımdan, bu futbolcunun transferi için olumsuz yanıt alan Beşiktaş, Salih’in kulübüne yeni bir teklif yapmak için hazırlanıyor.

 

Kaynak: DHA

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.