1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ'A BARCELONA'DAN İKİ TAKVİYE
BEŞİKTAŞ'A BARCELONA'DAN İKİ TAKVİYE

BEŞİKTAŞ'A BARCELONA'DAN İKİ TAKVİYE

Beşiktaş'a Barcelona'dan iki takviye

A+A-

Beşiktaş stoper ve sol bek transferi konusunda Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor. Siyah beyazlılar stoper Jeremy Mathieu ve sol bek Adriano Claro transferlerinde önemli aşama kaydetti.

Beşiktaş stoper ve sol bek transferini Barcelona'dan yapmaya hazırlanıyor. Bir süre önce 32 yaşındaki defans oyuncusu Jeremy Mathieu'yu İspanyol ekinden resmen isteyen Siyah beyazlılar, sol bek Adriano için de girişimlere başladı.

İki oyuncuyu da bonservisi ile kadrosuna katmak isteyen yönetim, ilk görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Mathieu ve Adriano için bonservis bedeli pazarlığı sürerken, iki kulüp anlaşma aşamasına geldi. Önümüzdeki günlerde yapılacak son görüşmenin ardından Beşiktaş'ın İspanyol ekibi ile el sıkışması bekleniyor.

Siyah beyazlılar bir yandan da oyuncuların menajerleri ile iletişimini sürdürüyor. Hem Matheiu'nun ve hem de Adriano'nun Beşiktaş'a olumsuz bir dönüş yapmadıkları öğrenildi. Kulüplerin anlaşması halinde iki futbolcu ile de masaya oturacak olan yönetim, transferleri kısa süre tamamlamayı planlıyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.