1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ'A BİR BÜYÜK ŞOK DAHA!
BEŞİKTAŞ'A BİR BÜYÜK ŞOK DAHA!

BEŞİKTAŞ'A BİR BÜYÜK ŞOK DAHA!

BEŞİKTAŞ'A BİR BÜYÜK ŞOK DAHA!

A+A-

Beşiktaş'ta Veli Kavlak'ın iyileşme süreci yine uzadı. Veli, tedavi olumlu olursa 2-3 ay, ameliyat gerekirse 6 ay daha forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz sezon oynanan Fenerbahçe maçından bu yana sahalardan uzak kalan Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak'ın iyileşme süreci yine uzadı.

Sezon başı çalışmalarına katılamayan ve tedavisini sürdüren Veli Kavlak, bugün Avusturya kampına katılarak teknik direktör Şenol Güneş ve sağlık ekibini son durumu hakkında bilgilendirdi. Kulüp doktoru Sarper Çetinkaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Veli'nin tedavi sürecinin devam ettiğini ve 2-3 ay daha takıma dönmesinin zor olduğunu söyledi.

 

Sarper Çetinkaya, Veli'nin özel bir tedavi programı uygulayacağını ve olumlu olması durumunda en az 2-3 ay sonra takıma döneceğini açıkladı. Çetinkaya, bu süre sonunda ameliyat gerekirse Veli'nin takıma dönme süresinin 6 ayı bulabileceğini ifade etti.

Tolgay Arslan'ın durumu kötünün iyisi

Kulüp doktoru Sarper Çetinkaya, Tolgay Arslan'ın ise kötünün iyisi bir durumda olduğunu ve sadece bağ yırtığı olduğu için beklenenden erken sahalara dönebileceğini dile getirdi. İki gündür idman çıkmayan Ömer Şişmanoğlu'nun ise bacaklarında ağrısı olduğu için dinlendirildiği belirtildi.

DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.