1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ'IN HOCASI ŞENOL GÜNEŞ MARİO GOMEZ'E SAHİP ÇIKTI
BEŞİKTAŞ'IN HOCASI ŞENOL GÜNEŞ MARİO GOMEZ'E SAHİP ÇIKTI

BEŞİKTAŞ'IN HOCASI ŞENOL GÜNEŞ MARİO GOMEZ'E SAHİP ÇIKTI

Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş Mario Gomez'e sahip çıktı

A+A-

Demba Ba'nın yerine transfer edilen Mario Gomez'e Şenol Güneş arka çıkıyor. 'Ne olacak Alman forvetin hali' sorusuna Deneyimli hocanın, 'Eksiklerini hızla kapatıyor. O tam bir profesyonel. İleride bize çok faydalı olacak' diyerek oyuncuya sahip çıktığı belirtildi.

Beşiktaş'ta Mario Gomez paniği... Geçtiğimiz sezon attığı gollerle Siyah-Beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen ancak kariyerine Çin'de devam etmeye kara veren Demba Ba'nın yerine alınan deneyimli fovretin halen beklenen patlamayı yapmaması tedirginliğe neden oldu. Ancak takımın hocası Şenol Güneş, Gomez'e sahip çıkıyor.

MORAL VERDİ

"Ne olacak bu Gomez'in hali" soruları-yla sık sık karşılaşan deneyimli teknik adamın, "Kendisi çok çalışıyor. Müthiş bir profesyonel ve çok hırslı. Eksikleri var ama her geçen gün bunu kapatıyor. İlerisi için bize çok faydalı olacak" cevabını verdiği öğrenildi. Henüz Siyah-Beyazlı formayla gol atamayan Gomez ile de özel bir görüşme yapan Güneş'in oyuncusuna "Torku Konyaspor karşısındaki isteğin oldukça iyiydi. İlk golünü attıktan sonra devamı gelecektir. Moralini bozma ve bu şekilde çalışmaya devam et" diyerek moral verdiği belirtildi.

Bugün

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.