1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ İSTANBUL'DA
BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ İSTANBUL'DA

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ İSTANBUL'DA

Beşiktaş Yönetimi sürpriz bir transfer hamlesine imza attı

A+A-

Beşiktaş Yönetimi sürpriz bir transfer hamlesine imza attı. Siyah-beyazlılar, Schalke’nin tecrübeli orta sahası ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Beşiktaş, Jermaine Jones'un transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Haftalardır stoper ve forvet arkası oyuncuların peşinde koşan Beşiktaş, bir sürprize imza atarak Schalke’nin ön liberosu Jermaine Jones ile el sıkıştı. Gece geç saatlerde İstanbul'a gelen Almanya doğumlu ABD’li oyuncuyla her konuda anlaşan yönetim, özel bir sözleşme hazırladı.

Jones, menajeri ile birlikte Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla saat 01.45'de Frankfurt'tan İstanbul'a geldi. Jones'i Atatürk Havalimanı'nda Beşiktaşlı idareciler karşıladı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Jones daha sonra havalimanından ayrıldı. Jermaine Jones, bugün Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlık Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçecek.
 
Borsaya bildirildi
 
Beşiktaş, Jermaine Jones'un transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a  gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Schalke 04  oyuncusu Jermaine Jones'un kulübümüze transferine ilişkin görüşmelere  başlanmıştır" denildi. 
 
Sezon sonu serbest kalacak Jones ile performansa dayalı bir mukavele yapılırken, tecrübeli oyuncunun sezon sonuna kadar iyi bir görüntü çizmesi halinde uzun süreli bir sözleşme yapılacak. Aksi durumda ise Beşiktaş Yönetimi, Jones ile yollarını ayıracak.
 

Jermaine Jones dışında yönetim, stoper transferi için de temaslarını sürdürmeye devam edecek. Öte yandan, Alman basınında da 32 yaşındaki oyuncuyla ilgili transfer haberleri yer aldı. Schalke 04’ün Jones’u kadrosunda düşünmediği ve bu nedenle yıldız futbolcunun ABD ile Dünya Kupası’nda yer alabilmek için daha fazla forma giyeceği bir takımda görev yapmak istediği vurgulandı.

Jones geçen sezon Galatasaray ağlarını havalandırmıştı

Jermaine Jones geçen sezon Galatasaray'ın Schalke 04 ile Türk Telekom Arena'da oynadığı Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında sarı-kırmızılı takıma gol atmış, karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.

JERMAİNE JONES KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 3 Kasım 1981
Doğum Yeri: Frankfurt, Almanya

Sezon Kulüp Maç Gol
1999-04 Frankfurt 46 7
2004-05 Leverkusen 5 -
2005-07 Frankfurt 24 2
2011 Blackburn 15 -
2007-14 Schalke 129 7

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.