1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ'LI YILDIZDAN F.BAHÇE AÇIKLAMASI
BEŞİKTAŞ'LI YILDIZDAN F.BAHÇE AÇIKLAMASI

BEŞİKTAŞ'LI YILDIZDAN F.BAHÇE AÇIKLAMASI

Ahmet Kavalcı, Portekizli’nin F.Bahçe’ye gideceği...

A+A-

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Manuel Fernandes’in ara transfer döneminde bedelsiz olarak F.Bahçe’ye imza atacağı iddiaları dilden dile dolaşmaya başladı. Ama Portekizli yıldız, yönetim ile yaptığı toplantıda taraftarları rahatlatacak ifadelerde bulundu. Yönetici Ahmet Kavalcı, dün basınla yaptığı sohbet toplantısında Fernandes ile yaptıkları görüşmelerin detaylarını açıkladı. Ahmet Kavalcı, Ferdi’nin Türkiye’de başka bir kulüpte oynamayacağını söylediğini ifade etti:

 

İKİ OYUNCU YÜZDE 80 İMZAYI ATACAK!

“Fernandes ve Almeida ile görüşmelerimizi yapıyoruz. Biz, bir teklifte bulunduk, onlar da tekliflerini sundu. Yıllık ücret konusunda hemfikiriz ancak imza parası konusunda arada fark var. Yılbaşına kadar bu konunun sonuçlanacağını düşünüyorum. Slaven Bilic de iki oyuncunun takımda kalmasını istediğini bize söyledi. Fernandes ile yaptığımız görüşmede, Türkiye’de başka bir kulüpte forma giymeyeceğini bize söyledi. İki oyuncu da %80 imzayı atacaktır.

BİLİC TRANSFER RAPORUNU VERECEK

Fernandes şu an formsuz diye yaptığımız teklifi düşüreceğiz diye bir şey yok. Fernandes kötü bir futbolcu olsaydı transfer teklifleri almazdı. Transfer konusunda hocanın raporunu bekliyoruz. Şu ana kadar bize gelen bir rapor yok. Gelirse değerlendiririz. Ceza aldık, taraftarsız oynadık, hocamız ceza aldı. Bunlar kötü gidişe neden olan konular. Biz bu gidişi düzelteceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.