1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ'TA FLAŞ GELİŞME!
BEŞİKTAŞ'TA FLAŞ GELİŞME!

BEŞİKTAŞ'TA FLAŞ GELİŞME!

Beşiktaş'ta Samet Aybaba bilmecesi!

A+A-

Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba dönemi sona erdi haberleri konuşulurken, Samet Aybaba'dan istifa ile ilgili bir açıklama geldi. Gelişmeleri izliyoruz...

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Samet Aybaba ile yollarını ayırdığı söylentileri yüksek sesle konuşulurken Samet Aybaba'dan kafaları karıştıran bir açıklama geldi. Aybaba istifasının söz konusu olmadığını belirtirken Beşiktaş yönetiminin Aybaba'nın biletini kestiği belirtiliyor.

Siyah-Beyazlı kulüpte sezon başında göreve başlayan Aybaba, Beşiktaş ile 4 yıllık mukavele imzalamıştı. Aybaba'nın, bugün saatlerce süren ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan toplantıda, Futbol Komitesi üyeleriyle yaptığı görüşme sonucunda, "Sayın Başkan, 3'üncülüğün başarı olmadığını, başarısız durumda herkesin hesap vereceğini söylemiş. Saygı duyarım. Gerekeni yapması için sözleşmemde ne yazıyorsa avukatlarımla bundan sonra görüşebilirler" dediği öğrenilmişti.

Aybaba; Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri çıkışında verdiği özel açıklamada; "Son dönemde bir çok teknik adam ismi benim yerime anılıyordu. Neredeyse yerime 100 yeni isim düşünüldü ama şu an için istifa etmem söz konusu değil: Eğer benimle ilgili yönetim kurulu üyelerinin bir tasarrufu olursa bana bildirirler" dedi.

 

Kaynak: DHA

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.