1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Beşiktaş'taki patlamadan kurtuldu, Reina saldırısında hayatını kaybetti
Beşiktaş'taki patlamadan kurtuldu, Reina saldırısında hayatını kaybetti

Beşiktaş'taki patlamadan kurtuldu, Reina saldırısında hayatını kaybetti

Ağabeyi isyan etti: 'Bir hiç uğruna öldü'

A+A-

İstanbul Ortaköy'de gece kulübüne düzenlenen hain terör saldırısında hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Fatih Çakmak'ın, 10 Aralık'ta Beşiktaş'ta meydana gelen bombalı saldırıdan kurtulduğu ortaya çıktı. Çakmak'ın abisi Erkan Çakmak, "Aslan gibi Fatih Çakmak yatıyor burada. Reina'da güvenlik görevlisiydi. Bu çocuk ekmek parası için gece gündüz mücadele ediyor" diye konuştu. Çakmak'ın diğer abisi Erhan Çakmak ise, "Benim kardeşimi öldürdüler. Bir hiç uğruna öldü. Bana 'vatan sağolsun' dediler. Eyvallah dedim. 'Hepsi vatanımız evladı' dediler. Öldürdüler. Kardeşimi öldürdüler" dedi.

Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlenmeye başladı.

reina.jpg

Saldırıda hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Fatih Çakmak'ın 10 Aralık'ta Vodafone Arena yakınlarında düzenlenen saldırı sırasında da statta görevli olduğu ortaya çıktı.

reina2.jpg

20 gün önceki terör saldırısından kurtulan Çakmak, gece kulübündeki terör saldırısında hayatını kaybetti.

Ortaköy'deki terör saldırısında hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Fatih Çakmak'ın otopsi işlemleri tamamlandı. Çakmak'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Küçükçekmece Mezarlıklar Müdürlüğü'ne götürüldü. Cenazenin çıkışı sırasında Çakmak'ın yakınları sinir krizleri geçirdi.

Çakmak'ın abisi Erkan Çakmak, "Aslan gibi Fatih Çakmak yatıyor burada. Reina'da güvenlik görevlisiydi. Bu çocuk ekmek parası için gece gündüz mücadele ediyor" diye konuştu. Çakmak'ın diğer abisi Erhan Çakmak ise, "Benim kardeşimi öldürdüler. Bir hiç uğruna öldü. Bana 'vatan sağolsun' dediler. Eyvallah dedim. 'Hepsi vatanımız evladı' dediler. Öldürdüler. Kardeşimi öldürdüler" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.