1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI
BEŞİKTAŞ'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

BEŞİKTAŞ'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Her konuda anlaştık

A+A-

Torunoğulları: "Oyuncuların tamamıyla anlaştık"

Beşiktaş Kulübü yönetimi, Lescott dışında birkaç isimle daha söz kestiklerini açıkladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Kulübü yönetimi, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı başlamadan prensip anlaşmasına vardığı oyunculara imza attırmak için yoğun çaba harcıyor.

Manchester City forması giyen Joleon Lescott ile her konuda anlaşan Beşiktaş transfer komitesi, İngiliz kulübünün yarın olumlu cevap vermesi halinde, tecrübeli savunma oyuncusu ile resmi sözleşme imzalamayı planlıyor.

Dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lescott dışında birkaç isimle daha söz kestiklerini belirterek, "Bugün itibarıyla transferini netleştirdiğimiz hiçbir isim yok
. Biz zaten listemizde bulunan futbolcularla her konuda anlaşma sağladık. Kulüpleri, henüz bu futbolcuları bırakma kararı almadığı için net bir açıklama yapamıyoruz" diye konuştu.

- "Fazla zamanımız kalmadı"
Süper Lig'in ikinci yarısının başlamak üzere olduğuna dikkati çeken Torunoğulları, "Zaten artık fazla zamanımız kalmadı. Ligin ikinci yarısından önce transferleri tamamlamamız gerek. Basında adı geçen birçok futbolcu var. Medyaya kalsaydı, geçen hafta Galatasaray'dan Dany'i almıştık. Adı Beşiktaş ile anılan her futbolcuya imza attıracak halimiz yok" ifadelerini kullandı.
Werder Bremen forması giyen Aaron Hunt ile anlaşıldığı iddialarının sorulması üzerine ise Erdal Torunoğulları, "Şu an için anlaşma sağladığımız oyuncuların ismini vermem doğru olmaz. Pazartesi günü her şey netleşecek" diye görüşlerini aktardı.

 

milliyet

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.