1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “BEST CHILD MODEL OF THE WORLD”
“BEST CHILD MODEL OF THE WORLD”

“BEST CHILD MODEL OF THE WORLD”

“BEST CHILD MODEL OF THE WORLD” YARIŞMASINDA KKTC’Lİ ERİNÇ PİLLİ DÜNYA BİRİNCİSİ ALEYNA KARAYUSUFOĞLU DÜNYA İKİNCİSİ OLDU

A+A-

“Best Child Of The World”  Yarışması’nda KKTC’li Erinç Pilli dünya birincisi, 5 yaşındaki Aleyna Karayusufoğlu ise dünya ikincisi ile  “Fashion Look” özel ödülünü kazandı.

Bulgaristan’ın Albena şehrinde 31 mayıs tarihinde yapılan ve 4 ile 7 yaş arası çocukların katıldığı yarışmaya Kuzey Kıbrıs adına katılan 6 yaşındaki Erinç Pilli’nin birinciliği, 5 yaşındaki Aleyna Karayusufoğlu’nun ikinciliği ülkede sevinçle karşılanırken, sponsor olan Lapta Belediyesi de çocukları 500’er yüz TL ile ödüllendirdi.

Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, yarışmada dünya birincisi olan Pilli ile ikinci olan Karayusufoğlu’nun başarılarını kutlamak için bugün belediyede basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda hazır bulunan Pilli’nin annesi Belma Kutler ile Aleyna’nın annesi Jale Karayusufoğlu’nun çocukların elde ettiği başarılardan gurur duyduğu gözlemlendi.

NAMSOY

Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy yaptığı konuşmada Erinç Pilli ile Aleyna Karayusufoğlu’nun başarıların kendilerini gururlandırdığını ifade ederek,  onları kutladı.

“Yarışmada bizleri en iyi şekilde temsil etmelerine bir katkımız olmuşsa bundan ancak mutluluk duyulur” diyen Namsoy,  Pilli ile Karayusufoğlu’nun başarılarının ömür boyu devam etmesini diledi.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.